淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
買左胖子ie800 唔知係咪iPhone7個轉換頭問題
聽落同iphone個耳機差唔多

煲下先落定論,10日先至開始發揮
隻4鐵1圈應該聽日就收到貨啦
本身用n40,想搵條人聲好同聲底比較清既線,有冇巴打有介紹

N40人聲都唔清?好濛?

n40聲底我覺得係4k以下最清,最乾淨,但人聲比較後

有冇巴打有推薦啊

換線幾錢筆直?
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【[正货]mp3hifi耳机 pb2 耳机运动蓝牙G3米4iphone6蓝牙xshotx3s】¥yErKjPtj4A¥http://c.b2za.com/h.dmJ2rK?cv=yErKjPtj4A&sm=c376e8

呢個如何

唔好
你要藍牙運動耳機咩? 你睇果啲胖子耳機HIFI黎講唔錯阿 點睇?

仆街已經買左

巴打係用平時聽開o既歌煲定down專用歌單煲
http://c.b1ww.com/h.dTbocO?cv=ItYU8Qn3dD&sm=f88024
有冇伏

巴打係咪響Group問過? 我覺得依隻伏伏地, 一嚟title叫魔音都伏左一半(魔音係當年monster beats響大陸個名)
二嚟你見佢由頭到尾一啲技術資料都冇提過 依類吹水文我都作到

好在有人覆,我見巴打一問完就沈左完全冇你理,sad

依排個post都靜

唔係我問冇入過group,睇黎胖子穩陣d

胖子做工靠運氣 我中過伏,詳情可以睇返前面 不過聲真心唔錯,只係唔知點解我啲FD話唔值依個價 有唔少弱勢但我覺得佢隻IE800做到幾千蚊既耳機都做唔到既野

買淘仔主要睇性價比同運氣

其實我budget有around 2k頭,有冇咩推薦?用開im03,想轉聽bass

我個FD隻IM03換左條百幾既銅線已經啲BASS出翻哂黎,本身我覺得部耳機唔好聽

其實要BASS記得唔好搵amp推條im03
btw用緊dpx1a都會推起左條im03 變左BASS跌但分析力up

咁應該攞咩推 我手機用緊紅米note
當初買dpx1拎條03去試,一聽d女聲就毛管戙

胖子做工靠運氣 我中過伏,詳情可以睇返前面 不過聲真心唔錯,只係唔知點解我啲FD話唔值依個價 有唔少弱勢但我覺得佢隻IE800做到幾千蚊既耳機都做唔到既野

其實我budget有around 2k頭,有冇咩推薦?用開im03,想轉聽bass

我個FD隻IM03換左條百幾既銅線已經啲BASS出翻哂黎,本身我覺得部耳機唔好聽

btw用緊dpx1a都會推起左條im03 變左BASS跌但分析力up

果條係原裝線?淘返條8芯銅線返黎玩下先喇

原裝升級

之前淘過呢條玩平衡輸出
冇咩分別而且條線太短,最後跌埋

8芯銅有冇link?
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【[正货]mp3hifi耳机 pb2 耳机运动蓝牙G3米4iphone6蓝牙xshotx3s】¥yErKjPtj4A¥http://c.b2za.com/h.dmJ2rK?cv=yErKjPtj4A&sm=c376e8

呢個如何

唔好
你要藍牙運動耳機咩? 你睇果啲胖子耳機HIFI黎講唔錯阿 點睇?

仆街已經買左

胖子肯退

無線耳機有冇人有介紹

聽人聲多 ~$400

原裝升級

之前淘過呢條玩平衡輸出

8芯銅有冇link?

$188(168)線
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.63.wbWxcT&id=521141218215

呢個如何

唔好

仆街已經買左

胖子店內正貨耳機只推IE80 運動耳機都係以跑黎跑去都唔會甩為主要功能

巴打係用平時聽開o既歌煲定down專用歌單煲

正常聽唔同既歌已經OK,不過耐D
得閒可以開個煲機音樂 細細聲煲 睇你隻耳機用左幾耐 睇胖子個IE800 PAGE啦
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0k.7386009.0.d4919233.NjDLHs&id=522746085706&_u=t2dmg8j26111
呢個唔知同耳擴果個藍鳥有冇關係,好似幾抵屌,有D心動做下白老鼠...

原裝升級

之前淘過呢條玩平衡輸出

8芯銅有冇link?

$188(168)線
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.63.wbWxcT&id=521141218215

點解係咁推168線既 求解
唔係單晶銅好啲咩

原裝升級

之前淘過呢條玩平衡輸出

8芯銅有冇link?

$188(168)線

點解係咁推168線既 求解
唔係單晶銅好啲咩

唔係為左推而推,都要夾耳機同性價比

木耳
TG谷果邊有位巴打放左好耐胖子ie800 有興趣可以過去留意下

另外,今日去大鋪睇N40,$3180仲冇K3咁正 ?!係真唔係...聽日狗衝買隻銀色版先
TG谷果邊有位巴打放左好耐胖子ie800 有興趣可以過去留意下

另外,今日去大鋪睇N40,$3180仲冇K3咁正 ?!係真唔係...聽日狗衝買隻銀色版先

1000內有呢個質素同金屬殼真係幾抵

1000內有呢個質素同金屬殼真係幾抵

800咋都係,而且仲有兩條線,質量又好又靚仔,買啦買啦
新手留名
1000內聽jpop女聲多想要人聲近d有咩選擇
新手留名

點都係推K3
新手留名

點都係推K3

magaosi
新手留名

點都係推K3

magaosi

買啦買啦買啦買啦買啦
利申:想買
新手留名

點都係推K3

magaosi

買啦買啦買啦買啦買啦

手機推唔推到?
利申oneplus 3t
新手留名

點都係推K3

magaosi

買啦買啦買啦買啦買啦

手機推唔推到?
利申oneplus 3t

冇嘢了佢話hifi手機都推得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞