淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
有冇巴打試過悅耳3000蚊果隻?

3千買其他啦

未有勇士,你可以試下

我覺得淘寶耳機 2000以內啦,萬一有咩意外......同埋又冇得試,你都唔知岩唔岩你心水

巴打你啱
都係冷靜下先

3千買其他啦

未有勇士,你可以試下

我覺得淘寶耳機 2000以內啦,萬一有咩意外......同埋又冇得試,你都唔知岩唔岩你心水

我個FD冇試清楚買左部IM03,之後唔係幾鐘意,都冇計(我都覺得唔係幾靚聲)不過行貨差唔多3千蚊

只買不試
$100樓下有冇邊條最高性價比?
想慢慢入手 窮撚勿屌

ZS3 加條銀線

¥168嗰隻

100樓下買到,加條銀線就可以新手上路

可唔可以forward條淘寶link
Thanks 巴打

Search zs3 第一版已經有69.9人仔

買咗zst
而家喺集運倉被困
我諗無三四日都唔到自取點
(我驚佢壓爆我副眼鏡框多啲)

巴打咩事?

3千買其他啦

未有勇士,你可以試下

我個FD冇試清楚買左部IM03,之後唔係幾鐘意,都冇計(我都覺得唔係幾靚聲)不過行貨差唔多3千蚊

只買不試

勇士
有冇巴打買左seek and keep 果隻仿ie800

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【DIY耳机入耳式ie800 HIFI降噪发烧运动耳塞 重低音se846 k3003】¥JdkoR2xYT0¥http://c.b1wr.com/h.2CDvIe?cv=JdkoR2xYT0&sm=3b7000

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【DIY耳机入耳式ie800 HIFI降噪发烧运动耳塞 重低音se846 k3003】¥JdkoR2xYT0¥http://c.b1wr.com/h.2CDvIe?cv=JdkoR2xYT0&sm=3b7000

冇人讚佢低頻,評論音質都係隨便講下,我覺得未必會比較好,有機會係伏黎,成日RESET評論

冇人讚佢低頻,評論音質都係隨便講下,我覺得未必會比較好,有機會係伏黎,成日RESET評論

DIY 800水位太高,39蚊,千幾都有
好易中伏

DIY 800水位太高,39蚊,千幾都有
好易中伏

来自淘宝Windows 10的分享:HIFI联盟动圈旗舰ie800耳机入耳式监听发烧音乐陶瓷耳机退烧包邮 http://b.mashort.cn/S.bfuzCd
我覺得可以試下,唔貴,好似唔錯,不過冇logo好撚柒
大家買耳機係集運定直送 我剩係識集運

直送,最多加幾十蚊就順豐同埋唔洗擔驚受怕

用順豐落黎都係幾十蚊,方便好多
你買金鍊果D仲包埋郵

大陸免運+集運就十幾蚊搞掂,但前後等一星期咁上下
順豐自取就三四十
睇你買咩買得多唔多

順豐自取就三四十
睇你買咩買得多唔多

未試過唔識用 廢事一開始買貴野唔識處理,個心會驚
最後買左無畏 s5 HIFI 公模
而家等緊佢整
呢道有無巴打玩過?
唔知值唔值升級其他線
而家等緊佢整
呢道有無巴打玩過?
唔知值唔值升級其他線

無畏算多人買,香港仲有代理
佢跟埋線俾你?正路係試左聲底先諗換線
而家等緊佢整
呢道有無巴打玩過?
唔知值唔值升級其他線

我係無畏個淘寶page個道買,應該係會跟埋線
不過用左1999人仔元氣大傷
回一回氣再睇線,純粹睇下有買巴打用過呢隻而又會配咩線

順豐自取就三四十
睇你買咩買得多唔多

account新增地址
你叫賣家用順豐直送香港到付
地址填住址,或順豐自取站。

到咗會有sms,
之後比個sms職員睇,之後俾$
耳機輕,$50以下
而家等緊佢整
呢道有無巴打玩過?
唔知值唔值升級其他線

純銀
銅銀混

你試下原裝個條先啦
而家等緊佢整
呢道有無巴打玩過?
唔知值唔值升級其他線

巴打我都買左
佢話呢個禮拜會發貨
不過我估要配銅線會好d
買左39蚊ie800 運緊

宜家煩惱緊買zs3 / zst 好

我prefer人聲出D既,巴絲打們點睇?

順豐自取就三四十
睇你買咩買得多唔多

account新增地址

到咗會有sms,
耳機輕,$50以下

新增地址依到搵間自取點COPY個地址落去?
http://www.sf-express.com/hk/tc/others/Contact_Us/SF_store_address/
之後名同電話填自己?

咁我買胖子啲仿品會唔會比人扣住

順豐自取就三四十
睇你買咩買得多唔多

account新增地址

到咗會有sms,
耳機輕,$50以下

新增地址依到搵間自取點COPY個地址落去?
http://www.sf-express.com/hk/tc/others/Contact_Us/SF_store_address/
之後名同電話填自己?

咁我買胖子啲仿品會唔會比人扣住

唔會

點解又買?

點解又買?

Lm ie800評價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞