Fujifilm討論區 (31) "HOME" is coming to Hong Kong; X-T100 & SQ6

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
有富士香港保用證 問係唔係水貨?
想知816f2.8 幾錢
黎緊會去歐遊一個月
但唔想拎甘重鏡頭 因為部XT2都已經覺好重
想問下劑帶35mm F1.4夠唔夠玩
唔該哂
想買35mm 1. 4, 去邊到買平?
又唔講影咩 真係得你先知夠唔夠
係MOBILE01見到個留言 頗有深意

想影同人地一樣既相 唔夠

想影同人地唔一樣既相 夠
price.com

近期個價回落左d
剛百記入手xe3 1855 kit set ,扣埋HSBC 8%回贈,$8260
好似少貴喎
唔知道自己應唔應該賣晒Nikon d 相機鏡頭All in Fujifilm XH-1 or 開第二條路線黎玩?

現有Nikon D810, 16-35 f4G VR, 24-70 f2.8E VR 同埋70-200f2.8G VRII

請大家俾意見。thx
Sor 主要影人同影景
求救...想用FUJIFILM X RAW STUDIO攪RAW...
但用USB插部X-E3落PC,無反應...無論USB MODE同RAW CONVERT MODE都一樣
請問邊度可以DOWNLOAD USB DRIVER???我GOOGLE左幾個字都搵唔到...
THX
有時會唔夠wide
帶多枝18-55mm 好d
有冇試過轉第二條線?
依家部xt20個liveview矇到仆街
究竟係我set錯野定壞左

有無巴打有同樣情況
你指View finder?
影影無返18mm 都唔掂啦
坑已入 買左xt20 18-55kit加支35.4
主要影人影景 同埋想影星星
觀景器舊野
唔識點叫
依家點睇都唔清
唔係有個轉盤可以擰?
觀景窗旁有個轉盤可以擰
試左兩條
其實係咪無usb driver?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞