Fujifilm討論區 (31) "HOME" is coming to Hong Kong; X-T100 & SQ6

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
ching你唔係話買XT20咩
想問下fujifilm 拍片時對焦如何?
易唔易失焦?
俾人拍片多

穩定 廣角 細
放支跟機xf23f2
tg https://t.me/terry0926
睇左實物外形唔岩我心水
岩岩手痕走左去試x pro 2, 屌點解會爭咁撚多
幾時會有3 可以比我買2
利申 x pro 1
點解Xe2 快捷鍵設定的Raw 係 raw jepg 格式而唔係轉換raw 轉檔?之前用xm1都係raw 轉檔,有冇巴打知點set
點解Xe2 快捷鍵設定的Raw 係 raw jepg 格式轉換而唔係raw 轉檔?之前用xm1都係raw 轉檔,有冇巴打知點set

想問下係咪登記左做會員, 佢就會EMAIL比會員可以用優惠價買50230
要買機身先會有 仲要佢果期有派
話說果時買, 百老匯話我唔使上網登記, 係佢地到買左就會自動登記埋
咁我都照上去FUJI到登記一次啦, 佢彈出黎話產品已經登記左
但係我login返個A/C, 保養產品果到又無顥示我支鏡同機既資料
當然亦都未收過email支50230有得優惠價購買
依家係尖沙咀,去左 isquare 百記蘇記 都係話下星期三先有貨
仲諗住會紅日推出tim...
有無淨body?
等收15-45 黑色
新手學影相用,想買無反,x-a5 & x-t100 其實除咗evf同反mon分別,值得用$1500差價上x-t100?
我想問FUJI D firmware update 係咪要逐個version update上去
即係 xt-2 既2.10 version 要經 2.11 > 2.12 > 3 > 4 > 4.01 咁樣更新上去?
但係我係官網又搵唔到舊版既更新檔 咁我應該點樣更新去最新version
我衣家部機係xt-2 2.10 想更新去 4.01
直接up
有冇去富士50週年個展會
屌佢 部xt100 鎖死係張枱到 拎唔起嘅
點撚樣試
仲有對焦速度
完全值得
Evf 都值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞