(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(14)

1001 回覆
184 Like 4 Dislike
咩都有可能嘅

有兩個女角退場

啲女角越來越少

依家 布正麗 楊鳳瑤會多返啲戲份

宛琳珊未計劃依一部會有咩重要戲份
因為未講到
多謝
難啲
春巴終於回我,好滾動呀
Sorry

最近少咗上連登
真心覺得樓主個故可以同魔瞳睇齊,個世界觀既互動仲可以好大發揮,希望唔好咁快完,因為我覺得你個故開得好好好好,因為我相信大部分人都有後悔過好多野,想返番轉頭重新揀多次,希望樓主好好珍惜,我唔係話睇少你下個故超越唔到,但係有時真係一個機會捉得實,個部就係代表作,我都好奇怪點解個故咁正,但人氣未必夠其他人高,點都好,我尊重樓主既創作,忠於自己,覺得係時候完就完,支持你
多謝爸打

其實我未上高登已經聽過魔瞳大名
佢啲角色有好多唔同神魔嘅典故
好有日漫風格
知佢今年出書都好替佢高興
無諗過同佢比較
只係之前有爸打講我寫個故兩年未完
提下魔瞳講下笑啫

依個故未完晒嘅
只係完首部曲
等寫下其他唔同野休息下沈澱下先再寫

之前睇爆漫
話有一種只計算型漫畫家
我自己成日會留心一啲受歡迎嘅電影 漫畫
嘗試去分析下點解嗰啲作品受歡迎
之前係高登出咗篇叫高登第二十七台
一開始真係好好反應
但之後自己屋企發生啲事
無心機寫
停咗落嚟

希望完咗第一部
有機會寫番

我開始睇淡啲人氣
雖然有時會失望
覺得有人睇我寫嘅故事
都係值得高興嘅事
好多野強求唔到
慢工出細貨 繼續努力
係㗎,書如人生,黎耀祥其實一直好戲都唔係即刻有人欣賞佢,星爺套西遊記上畫時無人話好睇添,之後人大左睇返又覺得唔同感覺,所以話,好野始終有人識欣賞,未必係即刻,但總會有,你睇大台個流行乜乜50年就知,用盡全力、寫好佢,我等住有人用你劇本拍戲㗎,唔係抬舉你要你繼續寫,而係想你知,你所創既「成皇志」「布正麗」等人。係有靈魂,會感動到人
又話有3部曲
同魔瞳又未至於同lv, 但如果出埋第二第三部曲可能就會
好掛住静宜同艷姐
春巴,真係唔洗睇重係連登上嘅人氣,你見上得熱門嘅多數係甜故果啲,正經故反而未必多人睇,所以人氣依啲野真係無異於一串數字呀千奇唔好放棄!
ps: 每一篇文我都有正皮嫁!
今日出唔切
各位早啲瞓啦
春泥你唔會相信你呢個故對我影響有幾大。
所以,加油。
你嘅文字影響緊好多人嘅生命
無文 早抖 春巴 加油
加油春巴
等我都回到過去,返2008年跟住隻八爪魚賭波先
同我死都死番個金牌番黎!
同我死都死番個金牌番黎!

金牌對你黎講算咩丫,比個銀牌銅牌你先特別加嘛!
多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞