Peak Design 入坑區 (2)

1001 回覆
23 Like 28 Dislike
我見PD EDB都3.X LB
boundary 唔計mk-1 case 4LB
巴打點解放?? 同埋邊個好d
Pd 最差既地方係無減重背負 放野係唔差
30l用左一次旅行就放左 但無咩可以選擇之下最近買左個20L用

Boundary 一拎上手 就feel到太重 用左一日就放左
其實都無用一日 咩左d野上身太重就放低左 門口都無出
巴打搞到我而家想出pd 20L算
sony a7iii, 24105, 1635gm同55.8
20L 夠唔夠洗?
我都想知

好似我三月去完旅行,條新版leash磨到起毛頭同"丕"口,send張相俾CS之後就即刻寄條新既俾我,舊果條都唔洗我寄番返去, 其實佢哋係咪太多錢,唔志在要返件舊貨
冇得整掛 都冇人收二手
係囉,同埋v3個數目任填,我話有一百粒都得嫁啦
剛申請左........

V3可以直入機身扣仔.........

但點解會斷呢?

佢話用左PLATE呢啲就唔會
係官網買,係直接email pd 講要換?
貪V3可以直入機身扣先買 依家要換返粗既
me2
搵下有個網址攪
Anchor Upgrade Kit 已出貨
點申請換v3
啲盒扔晒
邊度睇?
收到email話已shipped
好似鳩嗡鳩報就派
買左條leash, 都唔記得有幾多粒,求其話4粒,咩number都唔洗填,淨係填地址就得
好似有6粒
想問如果everyday backpack 長夾capture v3會唔會有印?
唔該曬
咩事?
之前夾V2一排再拆唔見有

夾過自己其他袋都OK

不過.......唔包生仔
同緊A5100機仔另加一枝鏡
想買Field Pouch 去旅行當相機袋用係咪一個好選擇?
帶又應該配邊條好? 我見好似有3款size?
定係直接買5L/10L好?
緊A5100機仔另加一枝鏡
想買Field Pouch 去旅行當相機袋用係咪一個好選擇?
帶又應該配邊條好? 我見好似有3款size?
定係直接買5L/10L好?

A6000 可以用leash
10L 裝多d 野/ 腳架又得
咁如果係Field Pouch又配咩帶好? leash好似好幼咁?
BTW 想問下邊到多實物可以睇?
價錢有無話邊間平? 定係差唔多公價,間間一樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞