Peak Design 入坑區 (2)

1001 回覆
23 Like 28 Dislike
我都係
圖呢
我都係呢個位磨損 咁樣揹會磨到衫尾起毛粒
已經收到travel backpack
留名睇圖
我買左capture pro , 想請問各位有無淘寶腳架推介係啱塊clip ?
唔想每次都換快拆板。
謝謝各巴打。
It is Arca swiss, all ball head that support Arca swiss should do
冇巴打整開箱文
我都今日收到 我訂sage 隻色實物比想像中綠
一大堆膠袋一大堆貼紙同防潮珠
仲未收到
仆街順豐都唔知送撚咗去邊 電話都冇個
開expansion 嗰2條拉鍊要小心 有機會zip實咗啲布
啲straps淨出嚟嘅帶佢好細心咁用橡筋紮住
c clip未得閒玩
2粒啪鈕好撚實 要好大力先啪到同解到
仲有漏咗呢個
傳說中有廿鳩幾個pocket嘅tech pouch

Update: 買v2, 寄條v3 畀我
我都覺比想像中綠,同埋比想像中大個
宜家先訂嘅話,係咪直接官網訂
收到佢email話聽日官網買有9折
吉袋係咪已經重到仆街
感覺還好 要搵日full gear揹出街先知同edb差幾遠

另外有睇過之前啲片都知
今次索strap個扣有少少唔同
索緊個袋要直接向下拉紅色圈住個位先方便同容易啲索緊
唔似edb咁有個圈圈可以勾住手指向下拉咁方便
鬆帶就”的”高個扣黃色圈住個位
感覺順過edb 但條帶如果磨得多
條邊磨爛左就唔知會點啦
Thanksgiving 九折入唔入手好
定香港街價會抵D
9折唔算特別平,平時呢到都有人出9折CODE
官網要收返運費即係無平過,同窮記個D差不多,平10蚊8蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞