Peak Design 入坑區 (2)

1001 回覆
23 Like 28 Dislike
PD越黎越似apple
一味大大大,仲要咁窄身
想放部8x10都唔知放唔放到
對travel line d 袋無興趣
但D pouch 同cube唔錯 唔知會唔會有得單買
我都係。

Medium Camera Cube。

好想課呢個,想知幾銀!
20L 一機两鏡腳架水遮放哂入面都仲有位放雜物
其實咁多野已經好重, 旅行唔會再想拎更多野周圍走
巴打可否tg聯絡
Tg: lokll
已TG咗你
新入坑問一問
slide 包埋既plate用唔用到係capture?
如果想入坑係咪買bundle set 比較抵?
見之前有清話黑色帶過硬
有無清買黑色後悔
slide 包埋既plate用唔用到係capture? OK
如果想入坑係咪買bundle set 比較抵? SURE
見之前有清話黑色帶過硬 冇比較,不過好少用
之前買個everyday sling, 去旅行用過三四次, 次次都孭到肩痛想放左佢
最新嘅silde的plate不能用capture
tkx
咁咪無得兩用
買舊款
因為冇人買capture + plate個set
所以silde & silde lite 換咗leash隻細plate
capture+plate同買capture clip only扣差成二百蚊
我就係咁諗
點都分開用咁我買capture算
想問下sony 送個條PD slide lite跟個塊plate,用唔用到落capture v3 ?
用到
問多條 因為平時用相機帶,會一邊扣相機側,一邊扣相機底,有無方法唔拆plate就落到腳架?
照用到
買rrs 兼容嘅腳架
search RRS Dovetail Standard / Arca Swiss
不過要小心唔好夾到繩 一夾就斷
即係係波頭上面加個座for 塊plate
又可以洗錢
請問各位ching 有無人之前更換過Anchor V4?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞