Peak Design 入坑區 (2)

1001 回覆
23 Like 28 Dislike
佢地應該受paypal比?

試下用paypal?
10L 應否買1k.
幾個月前用paypal比錢冇問題
可能特價太多單啫
有無巴打有多touch pack會放
去旅行 想買黎急用
有無巴打有多tech pack會放
去旅行 想買黎急用

星際冇貨咩
本身有capture 想買條slide lite
但clutch又好似幾正咁 好難揀呀
巴打有咩建議
買哂佢
反正易換野
好邪惡
短期內買得tech pouch 嘅巴打都係自用多

不如巴打落星際or 窮記睇下有冇現貨仲好
買哂真係冇錯喎 想裝邊都得
適合唔同場合
巴打 會唔會放個黎用用
我都係呢個扣 應該改咗design
星期五落單今日收到shipping通知
Sorry for any frustrations! Though it does look like your order details have been flagged by our risk management platform. I've sent a note out to our team to see if they can approve your next attempt. Stay tuned.

溝通左幾次,不停強調自己有幾愛PD,係咁話買唔到好失望但有信心終會成功
跟住收到呢封EMAIL
今日1530落單而家都冇收到canceled email
今次應該
星期四落單 到宜家淨係得封order confirmed email
想知幾時出貨
sosad

只係買個野都要打email又要講到幾愛pd先買到
官網平10-15%
計埋shipping同香港買唔係差唔多咩
係窮呀屌佢個閪
我本身有用SLIDE,最近想買CAPTURE,見到官網平15%
但加埋運費總共要俾USD 74.41,見過星際最平只係$630,喺官網買只係平$50,最後都係喺星際買。
其實香港買野已比其他國家平
但今次discounts 第一次入手pd
比佢自己bundle更平左五六十
自己又唔急用最後都係敗左
有冇人用cuff?有時帶相機袋唔想用頸帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞