Peak Design 入坑區 (2)

1001 回覆
23 Like 28 Dislike
對pd capture 幾有興趣,好方便下
想問下巴打們用capture 行路應該ok
但坐係度呢?唔會頂住?定你地會拆左佢?
頂咁真係算數
我平時用開呢款,舒適度/負重平衡等等無問題,係太厚太大響袋內好阻位
心諗隻SLIDE或者可以改善到
我覺得條帶有金属又冇拆到就咁放落袋都係易瀨嘢
呢個post 之前d discount code 好似用唔到 有無巴打有新discount code?
想放peak design range pouch -small
一星期前購於三陽, 全新未用過. 放250有無Ching有興趣
過往black friday 有無抵d?
定係都係香港買好過

Sling條防水拉鍊會唔會有用耐左甩出黎嘅情況
買左CAPTURE V3同塊PAD V2唔岩用,用左一次咁大把,有冇巴打想收,留TG
有冇人收到shipping email
買左個背囊

真心唔好孭
有無地方會有一粒capture v2螺絲賣
唔見左一粒
冇計....另一個未到

Peak Design 個果係香港孭都得既
想問下新iPad pro 11吋 放得入everyday sling 5L?
我10.5"連埋一個厚厚地邊既殼,放入5L好吃力
不過裸跑可能易d
但10.5” 個size係大過 11”新出個部
我都諗住BF抵玩既話就入足一套
裸跑都非常勉強,如果拉拉鏈拉得粗魯一定會花晒隻角

咁撚大鑊
即係焗我買埋everyday backpack 20L
補充下,拉鏈裡面果層拉左出黎就唔怕比條拉鏈整花隻角,不過拎果時要用力反出黎先拎到,我都唔知自己up緊乜,你地睇相參透下

我用於10.5加超簿套擺5L 都ok ,岩岩好,但會拆左個擺鏡頭塊pad
11吋又話size 細過10.5反而擺唔到??
用10L
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞