Peak Design 入坑區 (2)

1001 回覆
23 Like 28 Dislike
30L同20L都有背帶唔夠支撐既問題
45L如果無改良都唔知點孭

新袋有full size waist belt揹落應該舒服啲
唔明喎 食唔到力?
佢個waist belt唔係fix position, 唯一作用係將個袋緊貼背脊,呢種袋舒適上限應該8kg左右,包括袋自重在內

新袋有full size waist belt揹落應該舒服啲
唔明喎 食唔到力?
佢個waist belt唔係fix position, 唯一作用係將個袋緊貼背脊,呢種袋舒適上限應該8kg左右,包括袋自重在內

btw 知唔知kickstarter幾點開?
2am
以往出新袋,KS同街舖有貨相距幾耐?
淨係想買佢個tech pouch
exactly 想買tech pouch 同 wash pouch 袋太大放唔哂 但可惜冇得分開買 如果有巴打買可以幫手add on既話真係

exactly 想買tech pouch 同 wash pouch 袋太大放唔哂 但可惜冇得分開買 如果有巴打買可以幫手add on既話真係

你揀冇reward個個option, $ amount改做你想要個個pouch嘅價錢,等campaign完咗起backer kit survey揀翻要乜就得

你揀冇reward個個option, $ amount改做你想要個個pouch嘅價錢,等campaign完咗起backer kit survey揀翻要乜就得

詳情睇翻FAQ
原來有 唔該哂巴打
睇個款根本冇改善過,一直都係方便,整齊但係冇考慮過要舒服同輕
可能鬼佬天生大隻唔care

相機咁重嘅野用到45L居然向外發展,腰帶一樣冇乜點提輕輕帶過
貼背位完全冇著墨
真係好失望
睇個款根本冇改善過,一直都係方便,整齊但係冇考慮過要舒服同輕
可能鬼佬天生大隻唔care

相機咁重嘅野用到45L居然向外發展,腰帶一樣冇乜點提輕輕帶過
貼背位完全冇著墨
真係好失望

主要for travel但係背脊panel又冇好似行山/backpacking背囊個啲suspension system
話就話有條full size waist belt但睇落唔多穩
同埋淨係個袋已經成2.6kg..

5個鐘都無就完成
想要個camera cube炸
分開買計原價定特價?

詳情睇翻FAQ
分開買計原價定特價?

特價
佢仲要叫自己做travel line...
如果出發半日先發現孭唔到,成45L野都唔知點搞
佢連單肩帶都無,得單手手抽

都係等街客版出,到時響舖頭試清楚先講
而家先見到原來V3有問題, 用左幾次好彩又無出事
而家仲有無得換
呢個45L

wandrd果個hexad好似做得好過佢
連埋運費$485,倒不如買返F-Stop Tilopa好過
冇番咁上下大隻都唔好諗自己咩倒45L 嘢

我用everyday backpack 20L 裝滿都有番咁上下重量

45L我咩唔倒好老實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞