Peak Design 入坑區 (2)

1001 回覆
23 Like 28 Dislike
想買多個capture

v2都ok

幾錢收?
齋capture
Capture 唔是出到v3 咩
有冇人cuff同leash一齊用?怕買左cuff之後就唔想再返leash
Capture可唔可以掛係其他背囊條帶
A73+直倒+24105,如果用slide lite 夠唔夠安全?
尋日因係個capture , 成部相機碌咗落山.
先旨聲明, 我個人認為唔係個product 有問題, 講出來係希望大家留意使用方法.

我將個capture 放喺條belt度, 類似下圖咁扣.

咁我尋日行山, 係斜路跌咗支水, 就急步追住去執.
我一烏低身嗰吓, 個肚就禁度個掣, 部相機就係腰間飛咗落山.
好在個山邊唔深, 可以爬落去執返部機.
鏡頭個表面花晒, 不過都應該冇事. 不過都拎咗去保養檢查.
我決定轉頭買多個propad, 打橫返個capture 安裝應該唔會再出事
雖然放jj 隔離係方便d 收同拎, 但pd 本身recommend 用家放腰邊ga~ 不過就會行路好易撞到部機花哂...
估唔到會搞成咁
好在玩m43 啲野平平地
如果FF 咁飛落山真係想自殺
尋日因係個capture , 成部相機碌咗落山.
先旨聲明, 我個人認為唔係個product 有問題, 講出來係希望大家留意使用方法.

我將個capture 放喺條belt度, 類似下圖咁扣.

咁我尋日行山, 係斜路跌咗支水, 就急步追住去執.
我一烏低身嗰吓, 個肚就禁度個掣, 部相機就係腰間飛咗落山.
好在個山邊唔深, 可以爬落去執返部機.
鏡頭個表面花晒, 不過都應該冇事. 不過都拎咗去保養檢查.
我決定轉頭買多個propad, 打橫返個capture 安裝應該唔會再出事
雖然放jj 隔離係方便d 收同拎, 但pd 本身recommend 用家放腰邊ga~ 不過就會行路好易撞到部機花哂...
估唔到會搞成咁
好在玩m43 啲野平平地
如果FF 咁飛落山真係想自殺

sorry笑咗
其實lock翻個掣你個肚應該就唔會㩒到
想問下capture夾背襄行得多怕唔怕鏡頭底同相機底磨到花曬?
想買sling 10L, 有冇邊度平d?
官網
用coupon
L3YJNY

減完後連運費1200左右, 仲可碌卡

個code最多9折, 減15鎂
官網買左個Sling10L, Ash色
有無bro要?
收左貨兩日,開過only, 無出過街

https://t.me/zenso
如果a7iii 24105f4 應該用slide 定lite 好?
個掣唔係扭90度有得lock咩,不過我貪方便都唔會lock。

我試過去旅行夾背包膊頭帶,不斷上車落車上膊落膊,點知其中一粒鏍絲甩咗,行行下成個扣飛咗落地,好彩無上機,跟手走去梅田死揾爛揾,先買到唯一一包鏍絲,自此我帶多粒後備出遊。
話說我剛剛試過,絕對擺到
放到就得喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞