Peak Design 入坑區 (2)

1001 回覆
23 Like 28 Dislike
凈係放埋電話銀包,遮同一粒電
應該一般出街用比較好
專門出去影相比較多活動應該要搵返個背囊
個袋design 係有問題
條帶冇墊果d 護住肩膊
星祭 一樓(上到一樓直行)有間賣 10L 1200 , 巴打知唔知firm 唔 firm 間野?怕有伏
最後3 樓買左, 1200 10L !
開心
唔上網買?
無呀,上網買加promo code 都USD$18x (加多條leash)
我見唔係差好遠咪費事等囉
5L 同 10L 差$300都無
咁計我咪好抵
5L 850 / 10L 1200
不過無話嘅,都係睇你需要。
他如果我唔係諗住10L旅行用,只係香港用的話我5L都夠。

利申:無反加 35.2 & 16-50
10L 特價果時10xx
有冇巴打用緊pro pad(1/2代都得)
想知可以用落幾粗嘅腰帶到
同官網訂一樣價~
官網用 9折 promo code:off100
連埋運費都係 US$153 ~ HKD$1200
有無人用20L backpack嘅時候,兩邊放左野,中間幾塊隔板因為凸出黎,所以會頂住兩邊

大家會點做? 唔理佢定點?
信和1樓賣緊 $1090
請問一下咁多位巴打,官網訂左個 tote bag,通常大概要幾多日先送到ga?謝謝
師兄有冇圖睇吓??
我係信和頂樓買5L 750
雖然間野賣D野不嬲平 不過好似係特價緊
有無巴打知點check V4 anchor 佢嘅shipping status?我星期二submit 左張form ,收到佢封confirm email ,但到今日件貨又未收到,我上返佢個網度又揾唔到點check。

有無巴打指教下?
有無巴打知點check V4 anchor 佢嘅shipping status?我星期二submit 左張form ,收到佢封confirm email ,但到今日件貨又未收到,我上返佢個網度又揾唔到點check。

有無巴打指教下?

等吓啦佢件貨shipped會再send email同tracking比你
我個tracking number假架,仲係話未寄出但我已經收左
有無師兄有興趣Sling 10L Ash
本身買黎for旅行用 最近諗住日常用發現唔係幾夠大想轉Messenger
放 cuff, 黑色, 有興趣留TG
再大你確定個膞頭負荷到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞