Peak Design 入坑區 (2)

1001 回覆
23 Like 28 Dislike
冇番咁上下大隻都唔好諗自己咩倒45L 嘢

我用everyday backpack 20L 裝滿都有番咁上下重量

45L我咩唔倒好老實

45L唔係問題,farpoint 70L都可以揹得好舒服
問題係佢條帶睇落冇乜padding,back panel又冇suspension
Pd啲袋係方便同實用但係冇諗過人地揹起上黎係幾唔舒服
上次Everyday backpack, 街鋪快過backer拎貨, 比人屌到上天花板
睇左新袋條介紹video,
其實個concept好似之前black amber果個袋
咁多位巴打,pd既野,係咪星際買抵?唔急用,想買個30L🎒

搵間最平就得 好似全球保

呢啲撚樣死撚左佢算啦。
4代anchor塞極唔入xt20個窿
焗住用返3代
人地要斷咪由佢
睇人多數直上嘛, 好啦唯有上返個圈先
xt20 可以直接上落個機身度

用支一字批整走入面粒嘢就ok

正確示範
Thank you
原裝帶有塊皮包住鐵圈防刮花, 試下anchor可唔可以穿埋先
http://fujifilm-dsc.com/zht/manual/x30/first_step/attach_strap/index.html
唔覺入面有嘢喎, 剩係得個窿? 返屋企望真啲先
前日買左Everyday 20L + capture
試完番唔到轉頭
整走粒野
個窿會慢慢變型變大
想買...但要食下麵包先
請問有冇Ching 用 leash係部 DSLR到呀?謝謝
可以買住capture先
單手操作
條頸又唔洗咁攰
行快兩步都唔洗揸住部機
但係到時個街價=MSRP,而係貴過backer個reward價架嗎?
如果唔係我等有現貨試清楚先
全餐個價成支鏡都買到...
比你參考下,everyday sling 我backer買好似係99usd
好似冇乜人講Everyday Tote 有冇巴打買左 覺得好唔好用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞