Peak Design 入坑區 (2)

1001 回覆
23 Like 28 Dislike
[url]https://support.peakdesign.com/hc/en-us/community/posts/115019867463-Everyday-Backpack-IN-ALL-BLACK-issue
[/url]

冇, 啲漬好難抺走
得Charcoal 同 Tan 會好啲, 雖然我諗只係冇咁顯眼
sosad... 個陣俾星際個 sale水我話濕紙巾抹一抹就ok
抺完下一秒又會有塵痴上去
男人老狗唔洗咁乾淨啦,黑隻配色咁型
用得幾次 個袋好似戰損版咁...
個袋都成2千幾銀 唔係好接受到
影張相比其他巴打做個參考
自膠 巴打原來已經貼咗
如果5Dmk3 + 24-70II 2.8 + 50.2 + ipad pro + 尿袋
sling10 會唔會好辛苦
買袋嗰時都想買黑色

最後睇完實物放棄左

買番最pd 嘅深灰
5日左右
肯定會好辛苦
有冇人用緊舊款slide, 好撚易發霉,抹完一次發一次 點解會咁
messager 15L better ?
small,肯定
買左capture 條slide lite就封塵
試下用黎孭腳架發現又幾方便
打橫又得

打直又得

留個扣腳架上面又可以隨時吊個backpack上去增重
我email去 peak design cs個到話個黑色個問題

有冇巴打試過換到?
我有個全新charcoal sling 10L,有興趣同你交換。
你可以留個聯絡方法俾我嗎?
自膠,睇錯咗,你原來係backpack。不過有其他師兄想換sling 10可以話我知,thx
Peak design 新手想問兩條問題
Capture第幾代較好?
相機斜揹袋邊款用落唔會太打但又放到野
麻煩各巴打
3代
10L
星際求其一間?
想問下有冇巴打想收塊dual plate,買左番黎用左一次想放,有多一塊,150$有意就留tg
Standard plate 全新都可以放,120
Tg:whatheld
想問各位巴打點解窮記可以十一月攞到travel line 新貨,反而ks 要十二月先有?

因為我十二月去東京,想用新袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞