[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
重點...依家得美隊有T3仲要唔係話衝就衝到
同埋佢招T3技我覺得除左打世界boss同主線之外其他都應該好少用得到
我斷估係佢儲到招技之前都應該已經打完關野 ,呀,重有影域既
血量高左1倍

計返CTP回血量真係好癲

而且70lv 等級壓制

應該T3 玩哂
唔買skin住
星期五睇完戲先買
岩岩睇完戲
btw thor無ragnarok今次係咪買得?
啱啱好夠石買齊制服(除咗2隻black order)
同打得好撚快
我話你地知紅女件衫我買硬
我除撚哂佢d衫褲要佢剩係著住對boot屌佢
屌到佢個閪爛撚哂d肉醬流出黎再連埋d閪水一齊啜撚哂佢
好變態

不如一齊
一個更新一日推4版
好耐之前玩過 睇完電影想玩翻
想問下係咪跟翻巴哈個新手教學咁開局就得
定有啲咩要改下
我諗住課3.99同1.99個包
如果問題on9勿屌
睇第一版
追一追上個post
有人應該有詳細解答
鍋麥先同哭應該都會出既
照跟得
唔駛咁急課
但課都Ok係依2個
Hulk我都想佢出但好似冇咩可能
Dr都係
咁或者hulk buster
博士睇預告都冇新衫應該唔會出啦
Okok
Thanks
quote返搵我巴較早前既回覆答你

"好耐冇玩,岩岩玩番。世界頭目啲人要用咩打?6星英雄先可以用?[/quote]如果老手回歸都冇6星 可以重玩

其實新手現在已經可以有以下6星
sharon roger (第一日selector揀)
black panther (lengendary battle)
thor (lengendary battle)

完成story mode
又有以下6星 (如果無記錯)
captain america
ironman
black widow

7日仲有6星課金月卡角送
如果inventory 無咩升級卷 同norn stone
真係可以考慮重玩"
想問Thanos 同Black Order 係咪要裝備+20 先有潛力計同可以升上lv 70
如果之前玩 無咩6星 就重玩

課金方面

小課
水晶月卡30蚊港幣每月必課(好抵玩)
熱點月卡新手都建議課最少1個月(減體增經都好有用)

中課
生體月卡其實建議配合高階6星卷 (由1星上6星)
而高階6星卷嚟緊會送
而想多幾隻就要課其他包有嘅高階6星卷

大課
如果比得起錢 就課3週年包
感激咁多位巴打嘅回覆
今日睇完,唔玩IM都支持下佢件衫啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞