[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今次有咩制服必換

Iron man有無勁返好多 有愛
難到
所以我入game唔理勁唔勁第一時間入手ironman
除左黑寡 樹人 其他都買得過
same
剩係解左快銀,到呢一刻我都知點樣15秒殺快銀去解cable
黑寡都有愛
5星技 係自殺用
算好左少少,起碼有個盾擋下
感覺上真係無特別勁到
有愛就落手啦

睇完套戲即刻買左
買左gg俠
本身返學日都未升爆
屌那媽 睇完電影 好想買晒d制服
成半年冇玩
宜家強角有邊幾隻?
(有琴),狼人,美隊雷神個d冇升
完全唔夠錢用
升左隻nova上t2,但想洗套憤怒hulk既石裝洗左我200,300萬都未有
有幾套制服買唔落手
巴打們有無其他睇法,或者係我未發現到嘅好處

Groot 唔夠上一套好用,而且唔缺力英
BW preview完好似無特別勁到 (相比內戰
Thor 出手慢左,似返第一套制服
無星 出手慢左,無左位移,樣衰左
Thanos 無左不停嘅光束,s5消失時間短左
買左thanos 先發現唔勁 雖然好過無制服
Thor好型但攻速慢左,呢個係惟一令我卻步既原因
Groot唔洗買喇, baby groot生存力高好多
Black widow好似話多左I-frame?
我唔鍾意lady loki既原因都係出手慢
CA , Spidey , IM如何?
CA好勁
滅霸勁喎 比舊制服仲好
舊時代產物黎 玩呢隻驚唔會因為你對隻野制服鐘意而買
只會因為勁過舊制服而買
就算你買舊制服 但廢過新制服 你都未必會用
World boos ultimate 新版打到stage 5連iPhone x 都開始lag
6s玩到9 無lag
Lag係錯覺 低左fps就梗 場個畫面都係技
根本打撚到睇唔到隻王同自己係邊
更加唔好講去避開d技
新手想問 小美d 技能寫住 能量攻擊力1xx%的物理傷害,咁樣即係食能攻定物攻?
Thanos好用左,s2光速而家轉向快左好多,s5雖然消失短左,但佢既攻擊範圍大左好多,s1舊制服係消除主動buff,新制係消除所有buff,同埋技能多左超級護甲、屏障果d效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞