[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
另外唔知放咩Uru/裝嘅
https://m.imgur.com/a/EMBdb

我唔Post睇 因為個Imgur會更新
所以大家Keep住上去睇就Ok

另外其實唔知揀咩角好簡單
跟Tier List(#1)
或跟以上網站 佢有埋評分
黎緊活動送隻t2應該揀hulk定地獄風暴好
五隻入面得Sharon roger
嚟緊2日肯定成堆伸手黨問依條問題
我今日答定先 之後唔會再答
叫人追返依個回覆

個隻叫 T2 SELECTOR
即係可以揀任何非paywall 非native T2角色
應該可以揀超過100隻角色由1星上T2
裝備同時全部+20

最優先揀係 T2 Shuri
其他值得揀有Skurge 同 Robbie Ryes
Skurge 對無課新手好有用 方便打ABX combat 反派
Robbie Ryes 就方便打venom影域
而Hulk配上雷神3制服都值得揀

如果上面都有 有其他推薦
Blast : Wasp Mantis Ulyess Klaue
speed: Dpider gwen制服 Elsa
combat: Redhulk Titania
Univerial: Hellstorm Destroyer

如果本身有以上角色 就睇自己缺咩屬
如果缺Combat 就揀combat
如果缺反派就 揀反派
新手多數缺反派打影域
因為頭15層 已經有接近1/3要反派角色
另外就睇Tier list 揀
建議揀本身1星 或者 無嘅角色
而最好揀非劇情角色 資源效益就最大

如果係中老手就建議揀Univerial Type 增加Valor 打WBU

如果第一日玩 無揀到Sharon Roger 做6星
就揀Sharon Roger

另外唔知放咩Uru/裝嘅
https://m.imgur.com/a/EMBdb

我唔Post 因為個Imgur會更新
所以大家Keep住上去睇就Ok

另外其實唔知揀咩角好簡單
跟Tier List(#1)
或跟以上網站 佢有埋評分
傳說戰鬥Thanos勁難打
可能真係要T2左先夠打
用T2 IW制服bucky輕鬆過我一直過唔到既13-8
好撚實用
可能我太廢,打到phase 6就已經羸唔到
係咪應該要升隻快銀同佢死過
頂我升完t2 nova打佢phase 1都勁辛苦,係咪一定要用物攻角先易d
但好似唔見有uru既教學
Bucky
升60lv以上 有咩肥料好推介
諗唔到食咩好 隻隻都想草
要第8個星期最後一日先送張t2卷 去撚到7月尾
我係睇GEAR主要邊D STAT
就放個D URU
90幾日
magneto, 低tier嘅, story 打到嘅
我套Thor 套新衫normal level
打abx
高過mythic ragnarok 6萬

過唔到傳說戰鬥Thanos
又開返來玩

慢慢刷
唔課金D人係未廢
見TIER S個D英好似全部都要俾錢/買skin
就算揀左女版美國隊長但係無skin d 技又唔一樣
通常舊角係要用制服rework佢先有能力上返一線
因為要大改技
唔課其實都有好多途徑拎水晶
但係要儲幾耐
岩岩新玩唔想課,但見推薦既人全部都要用水晶
無錢慢慢farm 課金慳時間

唔知你點理解 推薦嘅無邊幾隻要課金
其實好多角色都唔洗用水晶
wolverine Quicksliver Sharon 依啲
全部都唔洗水晶
月卡角都全部都唔係S tier

有制服當然勁啲
不過無制服 所有PVE content都過到

就算全game最強Jean (要6600Magneto pack)
有唔少無課嘅巴打都有

其實1個月無課勤力玩有1970水晶左右Timeline去到Vibranium
仲有做齊任務同每日都要登入
課28蚊月卡 就1個月4400水晶左右

講真1套制服都係750 或1050
點會儲唔到
唔課其實都有好多途徑拎水晶
但係要儲幾耐
岩岩新玩唔想課,但見推薦既人全部都要用水晶
無錢慢慢farm 課金慳時間

唔知你點理解 推薦嘅無邊幾隻要課金
其實好多角色都唔洗用水晶
wolverine Quicksliver Sharon 依啲
全部都唔洗水晶
月卡角都全部都唔係S tier

有制服當然勁啲
不過無制服 所有PVE content都過到

就算全game最強Jean (要6600Magneto pack)
有唔少無課嘅巴打都有

其實1個月無課勤力玩有1970水晶左右Timeline去到Vibranium
仲有做齊任務同每日都要登入
課28蚊月卡 就1個月4400水晶左右

講真1套制服都係750 或1050
點會儲唔到

sharon係未美國隊長女版?
你咁講係未無制服既sharon都可以照用?
因為我見個個show圖都係有制服,未以為冇制服係廢

同埋根據你講 Magneto pack要6600水晶, 1個月無課勤力玩就有2000水晶
即最少要勤力玩3個月,可唔可以咁理解
跟唔到節奏想88
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞