[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有7隻6星 但因為係佢送既6星劵所以唔係太高lv
練緊Hulk同黑豹
一陣update完好似仲有GG 6星送
更新之後有個兩蚊美金既7日禮包
有機會出高階六星卷,其他卷都唔錯
可以試下
THANKS BRO
有冇啲咩依家係必升
鷹眼
黑豹同佢個妹
另外電影個堆靠制服應該會變勁,可以留意下
我決定睇戲前除左呢度唔出去其他POST
烏木最簡單,夠cd s5 s3 s4 係咁loop就得
決定左3選2升 烏木同星骸

希望快D出埋佢地既制服

星骸呢隻近戰

由頭廢到尾

唔搞搞佢真係唔得
維護幾耐架?
宜家可以更新定
好似去到兩點
快啲維護完 好想買spidey uniform
真心 ?我好鐘意鷹眼
上個post post過好多次關於回歸要練咩
有興趣追post有多啲資料

目標影域15層
WORLD BOSS 1星期35場
Alliance Battle 7日normal

睇你World Boss
Sharon
Loki
Thor已經1日3場

如果有6星sleector 或T2 selector可揀3寶
Shuri ( 有T2 更佳)
Mantis
Robbie Ryes

都係個句
反派太少
影域好難上15層
Dr Octopus 同Ultron 算係易farm嘅反派
可以搞搞去
最主要都係搞搞X men Epic Quest

之後更新制服可能有轉變
不過都目標依舊影域15層 同World Boss 35場
屌你老母入得未呀
嘩屌件件制服都好正呀.......
嘩屌個版面執過晒,又要適應過
屌你老母IRONMAN件衫....
得五千幾晶 但套套都咁型 真係唔知買邊套好
雷神攻速慢左,要等啲深入玩家測試完先知邊套勁
Captain套野好似一般般 黑寡婦好似係垃圾
Winter soldier 多左5秒無敵,可能唔差
Baby Groot好過宜家呢個groot
GG好似勁過homecoming
其他唔識分
雷神消失技多左
Captain 睇落好過以前少少
Ironman 招s5好雞肋,無消失
WS之前太廢,而家都ok
GG控場同homecoming差唔多,但制服效果有加乘

利申:未買全部 only睇preview 9up
我覺得BW勁好多
咁你快啲入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞