[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
OK 但係又見到2000點熱血又係點解?
我都有升DS,但記得瑋定無咁難,起碼唔洗迫你T2先
上網爬左文,建議話6星卷用係死亡女神>>LOKI
因為LOKI要T2先勁

但係我想知死亡女神無制服係好唔好用?
決定唔洗琴住一口氣買曬巨腸東兵制服T2埋好撚爽
你鍾意喇
最多起手難玩啲姐
遲早咪又係有哂
Btw, 係咪姐係Hela
最後2日.....
已買Spidey
Thor(T2左), CA , Iron Man , WS
4選2 投票吧!
睇你個人喜好
唔明有幾難諗
上面有位巴打講左原因

淨係doctor strange已經見到兩個叫法
又dr又ds
係咪真係要懶到咁
Hela 冇制服=垃圾
有制服=還可以
Loki冇制服=不錯
有rangnarok 制服=勁
自己諗
咁我買Thor同WS先
CA,IM用AOU,Civil War件制服都仲夠做
女Loki可以call分身射冰
利申 : Hela同Loki都未買新制服
你咪去屌人用lol lmfao TGIF
睇下有冇人理你

Btw 係咪真係難到咁
Hela個人覺得有Skin都上唔到1線
唔知勁咩
你隻隻英雄都買曬制服?
點會遲早有曬?
嗱嗱嗱

文呢就爬左
爬完跟黎玩又話唔值得玩

真係玩撚死我呢D新手

BTW,我爬既文:
https://tieba.baidu.com/p/5591801535?pn=3
你咁大反應做咩, 你咪繼續用
又LOL LMFAO咁做乜鳩
講下都唔比, 論壇唔係用黎講野?
SORRY, 眼殘...
LOL果D唔同, 一來普及用法, 第二而緊講緊人名
用SHORT FORM都算, 仲要唔統一
算, 唔撚想講
大家繼續
我舉例子啫 放鬆D
有邊句話唔比你講?

''我玩左3年, 好反感呢D叫法''
似係你唔想比人講多D
唔緊要 大家討論下啫
見你地圍威喂話憎short form
唔想其他CHING怕左就唔用
網絡文化不嬲係愈推愈簡
what's up -> wtsup -> sup

你接受唔到都唔好阻其他人嘛
为什么我要在洛基那儿省下一张6星选择券?噔噔噔噔,因为我想选海拉,海拉本身就强是一方面,另一方面是海拉索尔洛基是一套非常强势的组合,从PVP到影域到世界BOSS全是一把好手,当前版本出场率最高的3套组合是 X战警组合 奇异博士组合 还有就是雷神这套组合,其中X战警和奇异博士都不是第一个月能搞定的,所以我们这里主推雷神组合,我的帖子的核心观念就是在第一个月结束时拿出能拿得出手的阵容,在各个活动中都能打出点成就来,别一个月结束时候和第一周结束一样啥都打不过,心理不难受么?扯远了,海拉在北欧神话中是洛基的女儿,在漫威漫画中是洛基的女儿,在电影里就摇身一变成了洛基姐姐,漫画里海拉秒杀了比邻星,电影里单手捏爆雷神锤子,总之就是强强强,游戏里海拉没电影里强但也不弱,海拉的技能范围大消失时间长输出也挺高,主要是技能衔接非常流畅,是我比较喜欢玩的英雄之一,最大的问题还是皮脆,打影域打BOSS都很吃走位,一但消失跟不上马上就死了,制服一定程度上弥补了皮脆的缺点,但无敌只有3秒还是吃技术啊...还有就是海拉的队长技加百分之45的能量伤害,是雷神队优秀的大队长,毕竟雷神队3人全是能量伤害,这里全能系首推海拉,萌新可以试着走我说的套路,我不敢保证是最好的,但肯定不会太差,毕竟我已经走过了,海拉也是可以暂时不买制服的,后面记得补上

首先
佢係推asgard3人組 冇LOKI組撚?
第二
佢都話個人喜好
第三
我因為低生存能力唔中意

合理?
PS

全能型总结:

雷神=洛基>海拉=罗比≥屎叉>幻视 强尼 黑蝠王

爬文都爬好D啦
爬D唔爬D
自己盲又話玩撚死D新手
岩岩先發現點解洛基升T2貴咁多,材料要多倍混沌石
PS

全能型总结:

雷神=洛基>海拉=罗比≥屎叉>幻视 强尼 黑蝠王

爬文都爬好D啦
爬D唔爬D
自己盲又話玩撚死D新手

你冷靜啲先
Hela = Robbie 有啲唔認同
Robbie生存力極高
Hela iframe前次次都比人打一野,robbie可以0扣血咁過到shadowland
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞