[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
x23 唔會比人秒?
我仲未升x23

我都係用
狼人
快銀
Apocalypse

btw 有人話angel 都係 Ultimate Proxmia 台柱
唔會 你唔出其他技就唔會死
剩出大技就每次兩條血
7-8下收工
嘩唔該哂巴打詳盡既回覆
但如果冇時間清哂個board ,有冇較重要既必做
呢2日又玩番下
我隻Thanos廢到連stage 3 ultimate WB都打唔入
Proxima 要用物攻角
原來隻thanos唔係招招都物傷
睇你角色池
基本就照Wolverine epic quest玩
(所有需資源同任務睇一頁)
仲有練QS 方便打Ultimate

基本Daily同Villain Siege都清
COOP就建議用電腦模擬器掛機
仲有每日打足5場WorldBoss
Dimension Rift 就攞1次30萬(建議搵盟友)
Timeline 如果無課就一定要打
Alliance Battle 同Extreme 都必做

以上就係好基本

其實唔升lv 用clear ticket
每日好快清完成個表
係想悠閒玩下嘅 (唔aim PVP),我覺得有兩三隻成本低、用途多嘅角色(例如QS、NM兩個親生女),再養下有愛嘅角色。玩到差唔多再考慮追唔追最op嘅角色、會唔會課金、月卡 etc
無需以Jean為目標,隻game不斷更新,op角色代代不同,難保過幾個月變最OP係幾個T3、Deadpool (9 up) Keep住自己update就得
特裝係咪唔會合到抽個幾款?
唔該哂巴打詳盡說明
係咩im 新skin必買?
我得千二石買到一套
有冇邊套性價比最高
更新完打每日推薦Boss 有額外反物質同彩石 🤤
睇完戲想買雷神同Groot 制服
反而蜘蛛仔同其他就冇乜興趣
我狗衝蜘蛛仔果件
實在太型
明白 唔該哂
今次最好制服應該公認winter soldier
不過無6星 買嚟都哂氣
就算買左 不過無6星或T2
隻角色都係廢
而個人覺得Proxima制服廢廢地

重點睇唔到你有邊隻Avenger 已經6星或T2 所以建議唔到
睇返未買WS 制服
打phase 9 我隻WS1 set 都接近打4條血
真係好from zero to hero

https://youtu.be/vXfUaLzXO9Y
個人覺得corvus同Proxima制服唔太值
大家又點睇?

P.S. 提返新手 唔好係到劇透
我自己都未睇
果兩件都有買 真係唔多值
見你咁講買埋winter soldier先
係勁
但我會排雷神先
利益申報先:我隻WS 一早放左個200%增傷比佢
制服WS 問題只有無回血 生存力有啲低
要打完一套就要換人走走去
之後先換返再打
我有t2 tickets 同直上紅6個d,所以都ok ,thx 巴打
好想要iron man
但仲未T2

(得7隻t2)
用琴同小美打wb唔痛
係咪要升高無視防禦?
Timeline既野 應該換咩
我到宜家都係對ironman一般
不論呢到定電影
同batman一樣得錢同科技
冇super power
黑寡婦都好過佢

出左狼人冇耐就冇玩
之前冇課過
而家玩返心血來潮課咗28蚊嗰個
而家有咩英/skin最值得入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞