[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
打多d世界侵略,keep住打會有好多生體
而家打組隊咁邊便

但係咪打到拎曬5之獎勵就唔洗再打?以前會on99一隻隻揀去打
方便

咁樣係咪可以重玩?
Pvp無琴真係比佢屈到pk
好想做愛............
有無得解鎖FB

琴日搞左成日 最尾解決方法係開個game centre ac綁
留game名完左佔領戰加
想問下遲d派 高6卷
升隻反物質人定新星好
拎來打影域 希望可以打多層
即時去買398 既3高PACK
高T高6高神制服
最後今日
有T 2揀角 揀邊隻好
常出現
我好想T左隻湦布拉
點解呢個唔整勁D
魔多客啦
有160 生物認證 拎黎升Loki 定keep住?
睇巴哈個新手教學好似outdated
好亂
睇你本身有冇6星Loki
無就應該係簡Loki,因為t2既loki好有用
好灰,升到隊長66lv,跟住打終極無星打唔羸phase 6
一打返phase 5即刻易n倍,點解差咁遠
好處快,唔好處獎勵少左,不過以前都係用模擬器set左自動打,係煩d要用電腦
新手係咪課788pack最實濟
獎勵都係相差唔多3- 5個左右
你唔夠打咪打5算囉
同埋巴哈個到寫唔好拎英雄的旅程既6星角住
依個係咪都outdated?
如果係咁呢個我拎Loki 個260生物認證又拎咩好?
其實我都無睇巴哈果篇野點寫
只不過你問我,新手我會建議升左loki同美國隊長個女先,一定係以呢2隻為最優先
如果拎完260個loki生體認證可以幫到你升洛基t2就唔好諗,拎左佢
都係既
只不過係唔知打上去除左多少少新既素材獎勵之外會重有d咩拎咁解
打左幾日wb phase 9,俾少少意見大家,頭兩日我都要打好耐,但而家熟左,其實唔太難

重點係走位一定要靈活,有時唔好貪心駁晒成set技,換英要決斷,覺得避唔到招就要換英,留意無星出招範圍

另外有d英都推薦,我既五組英入面主力打手,係快銀可以鳩出招,其他都要小心避無星d技
1. 快銀
2. 蜘蛛俠、蜘蛛俠2099、舒莉
3. Wolverine
4. X-23
5. Jean
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞