[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仲有機會嘅
中咗KK

btw 應該T邊隻好
好缺資源 無錢 無北歐石精通
每日任打中間 拎錢同少少經
仲可以點樣可以拎到 石同錢

如果特關20場打哂 仲有咩關卡可以升lv 角色lv都好卡

新手世界王一般都卡卡地 唔太夠打

成就既每日做既都做哂

挑戰入面既傳說戰鬥 都卡緊 因為上面都講角色未升好
資源太少 有無話刷咩關拎下野

另外想問 奇異博士係咪好難先做到佢d任
佢要升其他角色4星 但個d角色既生體又點樣可以入手

Sorry1999 但岩岩開始玩好卡 可以打到既任打哂但進度覺得好慢

其實仲有咩應該打係新手可以做到?
組隊遊戲
組隊打咗 佢好似係太約5星角色就可以玩 可以抱大腿
已有角色都打哂
唔洗啦巴打 我依家個盟都OK 我又唔係成日打佔領戰
錢同北歐石係要慢慢儲 同埋打侵略戰

一場10體力 開到綠箱已經有賺

但問題係開D乜係隨機 不過我都係覺得呢樣CP值好高 可以打多D

角色升LV最好係打X-MEN果幾關 EXP會多D

如果用勁角WB都唔夠打 咁一係卡片問題 一係裝個增傷既特裝

兩個史詩任都要求某D角色到5星 所以平時送果D 4* 5*卷建議留返係度用

同埋最好留定3* 4* 5* 各一張FOR 奇異博士任 CLEA呢隻角色

呢隻角只係會亂入 一日最多得3個BIOS

如果你有課月卡就可以揀佢 咁就當我無講過啦
官方應該開放比大家睇WB階級,課金佬又可以威威,其他人又可以比較下差距

而家好後悔更新前日日打完普通世王就掛機唔清究極,生體唔缺但好撚缺黑暗反物質 而且覺得而家日日打9階無星仲辛苦過果陣打究極
揀左crossbone
你方佢唔會
以前都有
又唔係丫
曾經show過vip級數,唔駛幾耐就無左
Wb排名應該會出既
好似之前有挑第幾層 幾快咁
岩岩玩左半日 有2張6星卷係咪揀t0角?課左12000石果個包 想買雪倫個skin係咪等特價 sorry多野問
等特價先
有排名分數丫
你係味痴線
老屎忽到咁都仲問
Wang / Rocket / Gamora 投資未來
等rework/buff
我都想要,比多廿粒bios我就T2到佢
新手 t2簡完豹妹 想課金買少少石買埋件制服🙈
等減價,我都等緊hulk
佢個減價會loop?定跟mcu?
隻隻都咁弱,唔識揀

正話巴哈睇到 笑死
三傻同小浩克應該最後先會升
但如果肥佬出War Thor 制服就另計
我都等緊
想升Dr Strange Thanos d制服但冇買果D廢制服
等減價買左先升到 唔想1200水晶硬食D廢西制服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞