[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
hsingc0624
我宜家未退盟
幾時要退
公會捐錢後用公會金幣買
個陣我問冇人理我,最後周圍搵先發現
做左陣功課,想解琴除左買6600外
其他果幾隻係咪用6星卷之後生體升完裝再用T2卷最好?

睇完覺得條路好慢長
升定等下年上Captain Marvel
近近地可以升wasp

不過個人覺得除左Rogue之外都算好用
Rogue可能買佐skin會好用返d
哇屌
個坑大那到咁,回歸課左個神盾局包而家有5000幾鑽,本身為左隻琴放棄曬而家堆制服好難忍

而家仲要知買左6600後仲有排升,好難揀啊
咁解紅巫女係咪要解左快銀同機堡先
好彩我儲個期冇咩制服想要

如果你唔想升佢地兩個,可以比晶pass左某個reqirement
我都想要快銀但想拎左紅巫先
刷到嘅野我好少用卷
Xmen我全部冇用卷
呢期更係要買avengers3 堆skin先
狗衝啦屌
Thanos 買a3定之前果件好?
果陣我每日儲生體升上+20
T2就用T2劵
係好慢架啦, 我日日玩先儲到
其實都幾冇癮, 好多時都真係冇人理
同埋好多時用SHORT FORM, 都唔明人地講緊乜
又IM又WS咁, 諗餐死
Short term又真係諗成人,玩左年幾既我,見到常見人講既qs sr dr都要諗一諗
唔夠過關券點算
公會捐錢後用公會金幣買
個陣我問冇人理我,最後周圍搵先發現
其實都幾冇癮, 好多時都真係冇人理
同埋好多時用SHORT FORM, 都唔明人地講緊乜
又IM又WS咁, 諗餐死
Short term又真係諗死人,玩左年幾既我,見到常見人講既qs sr dr都要諗一諗
DR/DS = Dr.Strange
我玩左3年, 好反感呢D叫法
依D屎詩任,你唔課冇返2,3個月都唔洗旨意拎
當年拎DS,狂貨6星6紅卷黎解人
你老屎忽都唔LIKE
新人玩今本唔會知道曬咁多隻英雄既中文名,
宜家仲要用埋英文名之餘既SHORT TERM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞