[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
型撚到震
我買左蜘蛛俠個套 純粹有愛 但係勁唔勁架
咩叫3c
巴哈睇到影域ca會用t3技

夠買得一個skin 買邊個好?
C=Cancel
Ca啦
得ca有得上T3?
唔該 師兄
係,平時打到第十五層 三打三,我出3 t2 hea打就過,今日打果陣都要打得好小心,中一招都好傷下,又打得耐
其實最近新手問方向 我現在都唔識答

因為今次T3 同制服關係

其實要破30層影域 同35場已經 根本練唔洗點練Epic Quest

反而WBU 都睇Valor數量

而Valor數量都睇你有幾多univerial T2

新手其實仲需唔需要練Jean做目標

而且World Boss Ultimate 無得重打

都要求不同嘅角色

不過幾肯定QS 依舊優先投資

WBU ABX PVP 都仲係1線水平

大家點睇?
有冇巴打可以教我而家可以做咩
Jean走唔甩啦
Xmen中期好有用
睇完avengers3 唔升佢地
咁你仲可以玩咩
睇完戲回巢
而家應該升邊隻先同要打啲乜?
重玩

其實新手現在第1日已經可以有以下6星
sharon roger (第一日selector揀)
black panther (lengendary battle)
thor (lengendary battle)
spiderman ((lengendary battle ) 有冇人幫手確認?

完成story mode
又有以下6星 (如果無記錯)
captain america
ironman
black widow

7日仲有6星課金月卡角送 (2099, Luna Snow)
如果inventory 無咩升級卷 同norn stone
真係可以考慮重玩"
舊果啲已經變到好廢拿?
其實同你現有角色無咩分別
都有loki spideman ironman captain Thor
不過重玩即刻6星
而且仲多幾隻6星(Sharon 2099)

重點Avenger有制服先夠強
如果都係無課都係練傳統角色Sharon Roger先
重玩可睇第一頁 同追追上個post 同今個post
終極的黑暗反物質係咪只係可以靠用錢慢慢合
而家係
以前可以超低機率wb出
新終極worldboss 台柱
X23
狼人
快銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞