[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
應該除左終戰三寶岩岩出果幾日會有人抽之外
根本唔會有人去抽果D垃圾角色箱
講起3子
Blue marvel就快有第2件20裝
有冇人仲用lab 升緊3子?
我都停撚左 bluemarvel t2左
其他兩隻 都係20/17/17/19
我都無用lab好耐 留緊資源比t3先 唔知有無需要用到
差新星 20/20/20/19
明白晒
個人建議T2 Shuri

本身World Boss 同影域都好得

仲有嚟緊更新World boss Ultimate都要用到佢幫手

算係不可缺少

唔該巴打
洗唔到Groot
4*好難洗
唔係好熟卡片d野, 我想問升級同快速強化有咩分別?
成日第1個隨機屬有想要既野, 但唔知點解升完又會變左另一樣
升級係自己揀卡片升
快速強化係是但幫你升一張
隨機屬性升到會變係正常
咁要同時洗到幾個隨機屬都岩心水真係好睇運
岩呀 無底深坑黎
t2卷過左冇簡到
驚都唔想開
sad
我想問d白金禮盒點先知佢幾時派?
星期日果陣好似開game收到1個,跟住抽中左6星高階卷,超開心
無野,見到了
https://lihkg.com/t/639203/1?ref=android

sorry我改左FAQ少少 方便新手

條撚樣搶1001 搞到我趕唔切開post

希望幫到生化吉兒

咩幫到我
屌你老母睇紅地毯睇撚到我係公司扯撚哂旗
聽日幾點更新
仲未出時間
都唔係露好多姐
World boss啲生體比奧丁食, 之後再打World boss仲會唔會出生體?
如果露得多我射到成間公司都係啦
WORLD BOSS既生體你打到滿足左開出黎既條件好似就唔會再出
做咩咁睇唔開一兩粒都餵
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=228&id=1123473

聽日0700-1400維護更新
更新完派50熱血點數同100生體認證同100體
聽日更新 未睇戲既 唔好玩個legendary battle住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞