[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Thx
我開左新fb ac但再綁個時
都係連返去舊既 fb account
睇黎唔洗重玩
有Skurge , Mantis , Robbie ....
T2卷揀D冇得farm嘅先
周瑜&gigi兄 問個問題姐 唔駛咁既
其實之前講過

facebook app setting 有得delete account

不過係成個acc delete 定 分離facebook 就唔知

理論上就咁分開account

因為你可以用game center 登入

實際真係刪acc 定分開 facebook log in

我就未試過

有心想試 咪用新acc 試下係刪acc 定 解綁facebook
Sor講錯
Fb綁死左 唔駛諗
唯一可以係轉Gamecentre

我都Disconnect左Fb
試過了 乜都刪過哂
都係唔得
魔多客

Hulk ok ??
T2佢好煩
HULK要有雷神制服先有用 揀D唔洗制服又實用既先

黃衫俠 黃蜂女呢D都幾好用
啱啱玩有冇聯盟JOIN

咁hulk制服遲早都會買ge
岩岩玩番想問應該點做
如果揀左 即刻買制服 咁就冇所謂

但冇買 佢就冇乜用 最多做下隊長

咁不如揀其他實用T2角黎幫下手先

到時先練返都未遲

咁等下次先
除左Antman果2隻仲有冇第二啲選擇
Heimdall?
我t2左hulk先知送呢張卷
Shuri都6紅星埋
得番skurge冇升過,佢真係好好抽

想問T2券換咩好
上次揀咗ws 今次揀兔仔 希望出件靚制服
我自己幾鍾意 蜘蛛俠特殊任果隻Mysterio

又控場又制空 D技全部精神唔怕能量反射

傷害低D 所以要裝增傷 但佢有得FRAM

所以都係建議雷神3既Heimdall
5技同3技有盾....
好似5秒左右

我打快銀一般一半都打唔到 我應該要升滿奇異果先打到定要等埋jean grey出 我打qs佢不停出迴避打極打唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞