[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
應該無左

舊嘅成長旅程變左新嘅英雄旅程

所以照做

即係無左成長旅程(好似係)
我都係copy之前答嘅
淨係買到3件
我想問下係咪仲有制服會出?
咁咪無左好多北歐石解史詩任

好耐無玩,宜家可以點
係呀
Scarlett witch 同 black order 其餘兩個
睇你World Boss 無問題
影域應該未破

如果有6星sleector 或T2 selector可揀3寶
Shuri ( 有T2 更佳)
Mantis
Robbie Ryes

都係個句
反派太少
影域好難上15層
Dr Octopus 同Ultron 算係易farm嘅反派
可以搞搞去

特關建議都係練反派Kraven 方便打影域

如果想追進度
都要課 Magneto pack 增加bio同羽毛產出
方便升70lv 同X men

仲有建議練QS 方便打WBU 同 PVP
我仲以為會有其他角色
依點我都唔清楚

其實我老手無得玩英雄旅程同成長旅程

中間改左幾次

其實有咩reward 我都唔識
預左仲有一堆 reddit都有講

我估部分制服劇透關係先唔出

我估part 2都唔少制服
應該唔
重玩 可追追post 同睇一頁
好多人都返嚟重玩

其實新手現在第1日已經可以有以下6星
sharon roger (第一日selector揀 同做主力)
black panther (lengendary battle)
thor (lengendary battle)
spiderman (lengendary battle )

完成story mode
又有以下6星 (如果無記錯)
captain america
ironman
black widow

7日仲有6星課金月卡角送 (2099, Luna Snow)
如果inventory 無咩升級卷 同norn stone
真係可以考慮重玩"
Thanks !! 好詳細
咁忍忍手先
可以肯定既有呢D 可能仲有 😂
成日睇錯雷神係隊長
睇完AV3有小小想玩返
我玩果陣仲係captain marvel gg俠 猛毒 呢3條友最勁
重玩
「宜家新手可以即有以下六星.......」等搵我巴打quoute返出黎
GG隊
N年前
重玩啦

有心追返上黎係咪應該首要儲6000石解xmen 先?

課返月包,有無盟可以收返我
我都係開game就開始玩 咁耐以黎棄過兩次冇玩幾個月都係因為有新戲又玩番
睇完A3即刻dl返
我冇玩都冇del game架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞