[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
宜家4.0.1 版 係未都岩洗嫁?
見佢所有野都寫3.9版本
都係早幾日更新姐 岩洗
其實作為玩記者隊出身嘅老屎忽
現在隻game 實在太多角色好好用
加上4.0 更新
現在真係好難答點玩

個啲英雄旅程 我都未玩過
新手World Boss都未打過
新手卡12同13劇情 都未試過
真心老屎忽真係好難比意見

btw 我基本上會喺今個post 答左一堆問題嘅野 copy落下個post第一頁
無新英雄出 只係出新制服 影響唔大
除非你岩岩玩就決定課金課角色 買制服 唔係既話新手行程都無乜點變
隻驚無課都玩到所有內容同夠打
最好每個月 拎28+78蚊當月費打機
咁會再好d
大方向一定啱洗

最直接追post 真係答左太多次
唔該咁多位巴打解答
依到有冇人已經打到phase 14 WBU以上可以分享下

想知同phase 9差幾多
D 人唔係話D 才料數無乜分別咩
痴撚線唔知邊度見到有圖話有99LEVEL
不過我估 每日5場一定做到
而家新AC玩果7定14日
定個英雄旅程 真係不停要靠每一段時間新手玩完自己再比資料出黎益岩岩玩既新手
因為普通人唔會無啦啦係咁定期開AC重玩/去測試有咩新野FOR 新手
求99圖

phase 9都零難度
T3 攻防血都升1倍
真係phase 99唔出奇
睇人POST張相係FB傳
無遊戲實際圖 我覺得9成鳩UP
想要奧丁
好難得合到max Hp + crit rate+ 5秒無敵
但唔知比邊個好,狼人打abx用immunity to snare
又諗唔到邊個又要hp又要無敵(唔比hulk,唔鍾意hulk
想要max hp加增傷比dr strange
五秒無敵好少合到,200增傷就一次都未見過,啲ctp洗極都係140
呢隻升都無升過
出制服就可以會考慮下
冷卻唔洗咁高,30Lv盟會有多14%
所以CDR去到36%已經係封頂
我估佢講42係TOTAL

盟14
每隻角色自帶 太約8% or 無帶
仲有iso 如果用鷹眼就有8%
卡片自己因
條數都係唔夠 就用烏魯
BTW D重課長T3左隻CA未
本書仔上限得10
唔知佢地齊左書仔未
我尋晚都洗完張洛基P

應該都可以用一排先
暫時得2本

我都等緊課長T3 Captain America

好想知實際T3 有幾屈
其實OK
何止一排 用到佢重大更新到要大家要改動都仲得
除非你而家唔想 防禦果版 督眼督鼻
全部洗晒做做攻擊
而家WBU 移速都有D用
搞到我覺得CA 長遠黎講可能唔值得T3
短期威無用既 招T3 又無無敵 又無滯空紅交叉
真正抽獎
30號送張卡

※ 此卡片無法轉換及變更屬性
呢張其實好睇唔好用
你升到7
全攻

物攻/能攻
暴/攻速

咪好用囉
而家HP都叫做有用既
其實有滯空
動畫個part係滯空

影域有T3技 bug
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28318&snA=13436&bpage=2&top=7&ltype=
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞