[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁睇黎我都係Heimdall同skurge 2揀1
Shuri都冇買制服
Shuri唔洗制服都已經夠洗
升左四隻英70lv,燒左我萬幾粒bam

T2邊隻好
同埋iw淨係買到一件應該買邊件
萬幾粒
Bios仲有幾多剩
由IW上映左之後 呢度每一頁都有呢D問題

可以追下POST OR 睇下第一頁

搵巴POST左好多有用資料
好多伸(新)手黨
https://imgur.com/a/EMBdb
貼多次依條link,自己上去睇下喇咁多位新手
Push 定我唔強求去出qs住

最近玩返 有無盟要我
T2卷 揀返3寶 舒莉 ROBBIE MANTIS

新手都係解下主線先 之後每日FRAM下D角色

儲左水晶買6600磁力王 唔好買制服住

每日任務打中間果個 呢個最多錢 其他兩個唔好打

特殊任都係FRAM角色 我建議係FRAM沙人 Mysterio 先

史詩任要解好耐 起碼2-3個月 都係慢慢解

次元呢個就最重要既 要打卡片 可以睇返第一頁我果個POST

前面3個都係D任務咁 盡力打啦 最尾影域就對新手黎講好難 練好下角色先打

之後就得返PVP同個盟戰 PVP放3隻落去是但打啦 一星期打滿70場起碼有錢先

個盟戰要求特定角色 有就打 冇就SKIP左佢
有,冗員聯盟keep住玩就ok休閒盟,巴打有興趣星期二join
Bios都尚可,之前儲落幾多,加上都有打侵略,都儲到唔少
咁多 我升到64都已經冇野食
仲要升埋隻天啟
真係咁多新手
老手又問T2 selector
唔該追post 同睇post 16 FAQ

完全無人討論lv 70 同T3..........
因為T2都未T哂
仲有幾隻有用既native T2未升上頂
70lv未到我玩住
其實有新game mode既話先有T3既價值
70LV 那有錢
依加D一般BOSS 真係可以亂打
我剩係升住美隊一隻上70算
材料係就係有幾萬 不過寧願繼續擺係度先好過
有性趣 留個位
係咪走左盟要等24小時?
巴打 我個盟原來同你地打過

我記得你地果邊好多快銀練好晒
盟主踢走你可以即刻入盟,自己離開要等24小時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞