[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
北歐苻石點拎 岩岩玩 隻奇異果博士要升用到d石先繼續到d任 但唔識點打到d石
Sharon Roger 唔洗制服已經夠強
不過有制服打得輕鬆啲

有啲角色真係要制服確實先有用
例如:Winter Soldier,Iron Fist,Venom
不過都有堆唔洗制服
Angel ,Shuri

Magneto Pack真係要大約3個月
問題每個月都有新制服 新角色
唔係好多人可以忍到手唔買制服

其實唔追Magneto Pack 當然都玩到
Magneto Pack主要為左開Jean

不過就算無Jean 都可以輕鬆全破
Timeline 就算無Jean
現在太多勁嘅角色 無話一定要Jean
身邊有fd 無課hea 玩無Jean都玩得好開心
成157隻角色 無課預左要有排玩

其實睇你用咩心態玩
無課都可以Hea 玩
無課都可以Chur 玩
唔該睇第一頁同追post
已經寫左FAQ到同答左N次
其實更新之後打World Boss 無跌6星 iso8

現在每星期少最少4至5粒6星ISO8

以後awaken ISO8要慳啲洗
我都想發達 我跟唔到做有錢佬既節奏唔想又88咩
呢度D老屎忽個個一開始玩都跟唔到 都係用時間玩出黎
其實隻GAME無咩節奏可言
呢隻單機打飛機GAME黎 PVP果D 假架
佢掉落品果度無ISO
可以跌既應該都齊左比你睇
啲人話 轉左喺 World Boss Booty出
不過開左幾個都係出CNS 同羽毛
依到有冇人出過6星ISO8 ?
唔識玩落去
最慘佢70唔係全開
要等佢慢慢開
我依波辛苦用哂資源升哂70
佢下波到琴出70
我已經冇資源升
跟唔到
我等琴快銀/機堡開放70先再返黎
有冇人同我一樣開始儲返Captain Marvel
同60升70係1條死線
佢開得70姐係話會開80
80........90..........1........
無限LOOP
隻遊戲已經冇得再玩
大把野未升有排玩
聽日有T2卷
每兩至三年先出一個新T
算係咁
唔係既話 好多人玩到無野好玩了
仲有咩玩
咪又係打果幾隻王
佢話終極T都可以話
但佢冇話
依家T3你問心佢遲下會唔會出T4再開放多1次等級上限
真係玩唔落
出左3年先出t3你講到好似下個月就出t4咁
咪慢慢升囉又冇人逼你一定要上,打機最緊要開心
咁你咁講,每隻game都係咁架啦,出左幾年之後d人玩哂所有野,咁唔係再出d更加勁既野/新野,點吸引人玩?
隻game起碼好既地方係唔洗抽野,你肯比錢就一定有回報,而遊戲玩法我唔見得好差,起碼叻孖寶真係肯用心機搞好隻game,每隔一排都肯改下遊戲版面,又會肯不斷出新模式(劇情mode呢類)
有冇人有買無星件制服,係咪我太廢,點解我覺得件制服除左數值好少少之外,隻人d技反而弱化左咁
先唔講打BOSS CC技係無用
佢無制服有3招CC暈 同放技個安全距離都遠
而家下下近戰咁款 同無左2招CC技
呢樣真
所有GAME都係咁玩法 仲要1年1次裝備競賽
MFF 算係有心長做
唔係一早強推抽蛋系統 抽完水就執撚左佢
睇番其他MARVEL 手機GAME 垃圾到呀
想問我想最快拎到紅巫女應該要點做

如果唔係睇完套戲之後為左佢個樣,我真係唔鬼再用佢件制服
除左課真係冇乜方法
大家估下紅巫女出唔出到制服?
好似一定出,劇情mode都有佢電影入面個樣
(前幾頁有圖)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞