[I/A] Marvel Future Fight [15] Avenger 無限之戰之3週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
佢草氣同不停撞果下都有滯空?
如果草氣 同撞到撞完為止都有滯空就值得T3既
IM , CA> 未T2
等下次會唔會好啲?
Thor整體評價如何?
嘩謝拉巴,呢度都見你
真正抽獎
30號送張卡

※ 此卡片無法轉換及變更屬性
呢張其實好睇唔好用
你升到7
全攻

物攻/能攻
暴/攻速

咪好用囉
而家HP都叫做有用既

呢四項其它卡都有仲要易洗啲

Btw, 依家多左人入坑,出呢一張補下倉都好既
韓某
卡片根本就好戇鳩
先唔講你難拎
頭兩行就加全攻既卡 你自己搵下官方自己出既機率表
0.001?定0.01?
真係屌你老母
好啦 當你抽到 又分1-7LEVEL
好啦 當你唔理幾多LEVEL
你老母閪有4樣野要洗 仲要洗到你岩用 岩心水?
有錢都無用啦 有錢有運就得
IM, CA 換埋新制服
應該都只係上到2線頭
當然CA有T3算潛力股

Thor 本身有雷3制服算去到1線中
新呢件攻速慢一截,感覺生存力會差左...
http://mff.ethanjojo.com/marvel/UserCollectionTop?lang=zhtw
呢度個個排完D卡 數值真係靚到仆街啦
但係要幾多錢去抽 P卡
再用幾多錢 去整無限咁多既神話卡比你洗到咁
唔刻意追P卡啦
d晶留黎買制服 / 高6高T嗰啲仲抵
所以上面貼D卡出黎
個個都已經係 唔係重課既人既極限數值
全攻35-40
物攻15-20
能攻15-20
冷27-33
忽25-30
其次攻速都要10-20
Thor我連Thor 3嗰件都未有
its all abt money
本身有成億幾金
呢幾日升番d人使左一半都有
係你地好人先會答
我絕對尊重你地
只不過真係太多重複問題
咁駛咩QnA
答係人情唔答係道理
比著高登?
個個都係叫你爬文
依個Post冇就爬埋上一個
你係咪有玩痛擊?
咩黎
黎緊活動送隻t2應該揀hulk定地獄風暴好
五隻入面得Sharon roger
好似唔止個5隻
嚟緊2日肯定成堆伸手黨問依條問題
我今日答定先 之後唔會再答
叫人追返依個回覆

個隻叫 T2 SELECTOR
即係可以揀任何非paywall 非native T2角色
應該可以揀超過100隻角色由1星上T2
裝備同時全部+20

最優先揀係 T2 Shuri
其他值得揀有Skurge 同 Robbie Ryes
Skurge 對無課新手好有用 方便打ABX combat 反派
Robbie Ryes 就方便打venom影域
而Hulk配上雷神3制服都值得揀

如果上面都有 有其他推薦
Blast : Wasp Mantis Ulyess Klaue
speed: Dpider gwen制服 Elsa
combat: Redhulk Titania
Univerial: Hellstorm Destroyer

如果本身有以上角色 就睇自己缺咩屬
如果缺Combat 就揀combat
如果缺反派就 揀反派
新手多數缺反派打影域
因為頭15層 已經有接近1/3要反派角色
另外就睇Tier list 揀
建議揀本身1星 或者 無嘅角色
而最好揀非劇情角色 資源效益就最大

如果係中老手就建議揀Univerial Type 增加Valor 打WBU

如果第一日玩 無揀到Sharon Roger 做6星
就揀Sharon Roger
仲以為得圖個幾隻

唔該哂搵巴打
想問下咁多位巴打,烏魯既話應該點上先岩?
利迷子
睇你要嗎就放咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞