【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
此為自動回覆 本人不付上任何責任
留名
加速呀
留名
快啦
留名
留名
追到live,文呀
live左,等文
留名
留名!快!
快呀
文呢
我相信係真人真事或者經真人真事改編,因為以前細個翻大陸拜山真係拎把鐮刀劈草上山
屌你老母如撚果最鳩後冇撚扑過野我一撚定啪到你老母濕過鯨魚
btw諗起有篇咸故個套路同樓主差唔多

樓主寫完我再post下
果然,大舅父已經開始劈緊啲草,夾硬整條「路」岀嚟,我老母都夠哂醒目,跟實舅父行,又係完全冇理過我,我都唔智我係咪執返嚟......

但係哩個時候,細表姐一路都拖住我行,仲好似好驚我走失同跌倒咁,哩一刻我先第一次覺得佢有種大姐姐嘅感覺,識照顧住我。

「小心點啊,這顆石頭很滑的,踏上去要小心點。」細表姐叮囑道。

她的神情中充滿擔憂,到底係我睇落太論盡,定係表姐本身就對後輩好關心,我唔清楚...不過望到佢咁嘅神情,我心裡有種說不清嘅滋味,可能係小朋友心態,邊個對你好就會格外對佢有好感,甚至感激。

細表姐行喺我前面拖實我,我望住佢嘅背影,一件普通t同長褲,長褲收埋咗佢個對誘人美腿,但難掩充滿住線條美嘅雙臀,可能係鄉下人運動量比較多,所以啲身材線條嗰啲都特別好,走起路上嚟仲要擺吓擺吓,好似呼叫緊我去後入佢。

當然一切都只係我幻想,大概純粹係因為條路難行先咁...

「還有多久才到?」行咗廿分鐘左右,我已經頂唔順,氣來氣喘咁。

「才走了一半左右,你怎麼了?很累走不動嗎?」細表姐回頭望見我的樣子便問道。

「才.,.才一半...」我有氣無力地道。

天氣悶熱,條「路」又難行,而且本身搭程車已經岀哂汁,仲要平時少運動,咁多不利因素加埋一齊,自然搞到我得返半條人命。

「要不我背你走一段吧?」細表姐真係一啲疲態都冇,可能係以前行慣行熟掛。

老實講,如果依家嘅我就老虎蟹都唔會要女人孭住,但個陣仲算細,大男人意思都未算完全岀哂嚟,而且又真係攰到斷氣......

「不.,不太好吧...」即使我身體很誠實,口裡都要說吓不先。

「不怕不怕,快點上來吧!」細表姐背著我微微蹲下來示意。
有得打丁未
男上後入
快啦
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞