【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
留名
有得屌未呀
好刺激啊
雖則話自己係一個沉睡中嘅人,呢一晚嘅我輾轉反側,難以入睡。

我打則望住一片寂靜既睡房,微弱嘅月光照射下,彷彿望到細表姐嘅輪廓,雖然細表姐已經縮咗手,但我條鳩並無縮到,依然居高臨下,士氣高漲。

我隻手不由自主咁套弄自己既巨龍,一路望住細表姐,一路幻想今朝食佢波餅既情境...

由於間房真係好撚黑,黑到好似合埋眼咁,幻想中既畫面同極隱約既輪廓融為一體,甚至聽到細表姐係我耳邊,細細聲講

「怎麼啦?」

細表姐刻意壓低既聲線,相當性感火野,我相信我依家條鳩一定扯得恆過睇緊故既連登仔。如果扯旗嘅高度係無limit嘅話,我相信𠴱啲天宮幾號計劃可以全部收皮。

正當我加速套弄之際...

「喂...?」除左細表姐把聲之外 我仲FEEL到張床郁咗一下。

仆街,雖則上文先提到條鳩可以扯到上宇宙,但理想歸理想,FF歸FF,正如你地FF呢篇文有得扑野一樣。

其實我條鳩好短,照道理...打飛機既起伏無理由整得醒細表姐。

「那...我來幫你好吧?」正當我企圖冷靜分析件事𠴱陣,細表姐已經作出左佢既攻勢。我都相信,拖故拖左咁耐,再唔應戰就無面目見江東父老,對唔住誅位看官既期待。

我決定唔直接答佢,我用行動來回應。

我縮返隻手出個被竇,輕輕拍拍下半身嘅被。細表姐猶如白蛇化身,以迅雷不及掩耳嘅速度鑽左落去。佢用佢嘅牙,將我條褲慢慢咬低...直到成條褲除哂為止...伴隨住佢嘅蠕動,我下半身嘅被同條褲一齊拉到落床尾。

細表姐慢慢向上爬,然後坐左係我個肚腩到。

我無言,佢無語。

寂靜嘅睡房中,只剩下我倆嘅呼吸聲。

十五分鐘過後,呼吸聲慢慢被我既打冷震聲所取代。

無他,除左條褲,真係好凍。

「你冷了嗎...?」細表姐終於打開金口。

「冷...」我回應。

細表姐擰轉身,輕輕親吻了我嘅龜頭。

然後...

你都知除褲好凍就咪撚拖故啦仆街仔!

屌你啊 文呢?
留名
鬼故黎? 採陽補陰果啲?
鬼故黎? 採陽補陰果啲?

你諗太多啦 你咁講會嚇到好多人鳩縮
仆街中伏
條jer好凍呀屌
留名
文呀
留名
留名
.不過接下來嘅事,更令我意想不到......

過咗一陣,我feel到佢瞓著咗,我伸出左手細細力咁喺佢心口上遊走。佢冇反應,我已經成功咗一半。身為一個好奇心旺盛嘅男人,我一直想知,到底女仔私處嘅陰毛,喺咁青春嘅時期,到底發育到咩程度?
喺我任意揉捏嘅時候,我右手慢慢咁除佢條熱褲落嚟,始終安全第一。我細細力咁開發西部,等等,有啲唔妥。我伸個頭過去睇下,仆街!鳩嚟嘅!?

騎劫左
文呢
留名
識人搞大自己表姐個肚
文呀
我好撚驚係gay 故黎
我好撚驚係gay 故黎

放心 一定唔會係gay
文呀
我好撚驚係gay 故黎

放心 一定唔會係gay

快啦
硬哂live左 屌你岀文呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞