【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
鳩都凍到結冰
正於深夜,我朦朦朧朧感覺到好似有啲好柔軟嘅嘢...應該係手指,隔住我著住嗰條好薄嘅籃球褲一路輕撫我下體,而且仲向下延伸,亦好溫柔咁揉掐著袋袋嘅位置,搞到我條嘢更加扯到恆一恆。

但係我意識仲未係好清醒,覺得自己仲係睡夢之中咁,哩一種亦幻亦真嘅體驗,真係好另類嘅刺激,絕對爽過我平時打丁十倍,但最吊癮嘅係哩種一直僅僅處於射精前嘅臨界點,但又未夠令我發炮嘅感覺,令我完全臣服係哩雙手之下,只有任意畀佢玩弄嘅份兒。

由睡意中嘅朦朧慢慢轉變成刺激中嘅迷糊,我根本作不了任何反抗,我亦開始明白點解有人中意係半睡半醒下扑野,應該都係異曲同工。

這持續的刺激感絲毫沒有停止過,那雙手上下游走,由條嘢嘅頭部直至根部,甚至個袋,一直都有兩手撫摸,而且指頭不時在端部輕輕打圈,我再受不了這等刺激,輕抖了一下,只渴望可以給我更強烈的快感,使我得以將情慾通通宣洩。

但我的渴求得不到和應,那雙手還離開我腫得發燙的下體,刺激感亦隨之消失,而且換來的只是一聲女子的輕笑......

被一道道刺激的電流麻醉著的大腦,漸漸回復正常運作,同時感覺到底褲上有點沾濕的感覺,大概應該是因為我分泌的前列腺液吧......

剛才的一切...是我發的綺夢嗎...還是細表姐的所為...這感覺太真實了,我肯定是她,但在道理上,她又怎麼可能會這樣做呢...

在我一直猜測箇中原因,充血的某處逐漸冷靜下來,留下的是一堆疑問。而我還未想岀答案,又再度進入夢鄉了......
鳩硬冇親戚!
鳩硬冇親戚!

搞你唔掂喎
留名
今日應該係咁多 電話打係有啲慢
聽日繼續 支持愈多 岀得愈快 好似係
可能係婆婆隻手
可能係婆婆隻手

留名
留名
留名
屌你快撚啲啦,新年流流就逼人開你波
凍哂
加速
文呢?
兩頁先一場春夢
巴打咁嘅節奏唔多掂喎
呢兩篇真係hea左啲
lm
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞