【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
4x個負皮,歸因於樓主出文速度低、節奏太慢入正題
屌你老母,今朝起身第一時間睇下出左po 未啦。
屌,果然未!
咁我就出去做個gym, 食個飯,行陣街,諗住話返屋企打個飛機啦!
一入到屋,第一件事就係除褲,拎定廁紙然後就開始追po。
我見update 左5頁喎,起碼都有3篇啦! 樓主一篇日抖一篇夜晚咁應該都第三晚架喇喎!!興奮到我大叫左句"仲扑你唔就到!?"

點知樓主俾人連摷兩晚都唔敢揸波。
真係毒到無人有。
屌你老母快撚啲呀!

利申,皮已正屌你
羊毛麵呢個時侯嚟到,舒緩左當時尷尬嘅氣氛。

但真係好撚多烏蠅, 結果不出我所料,食左兩啖已經肚痛, 頂唔緊要去廁所。

大表哥就話要陪我去, 驚我蕩失路咁話, 屌,gay佬咩?

「唔駛啦我ok架喇」跟著一枝箭就自己搵路去廁所。

大家都知道,強國果d廁所要踎嘅, 踎多兩踎腳仔軟,但又痾極都痾唔出。

跟住我大叫

「屌!J凍喇, 出未呀?」
天日翻工啦仆街,今晚出曬文佢啦!
輕輕一推
留名
屌你老母樓上班大爺真係難服侍
寫詳細d鋪排下又唔撚柒比,咁撚鍾意甜甜甜自己去睇av啦屌你老母
打小次j/遲兩三日打你個春袋係唔撚係會爆炸呀
仆你個街
碌撚左廿幾頁仲未屌西
喺我地打鬧期間,碗麵已經送到我地面前,算係幾足料,蔥花多,羊肉都有十幾片,湯底又幾嘢味,不過幾貴吓,成五蚊人仔,當時坐一轉人力車都只不過係一蚊。

細表姐從我手邊拎起一個裝辣椒片嘅瓶子,仲有意無意咁hi到我隻手一下,本身食緊麵嘅我抬起頭望一望細表姐,佢嗰一刻望我嘅眼神好似有啲魅誘,而接下來佢手握嘅瓶子向碗內微傾,用食指頭輕拍半球形嘅瓶蓋,想將入面嘅辣椒片從瓶口倒岀嚟,然後又再望咗我一眼。

係旁人眼中,自然就係尋常嘅動作,唔會有咩起疑,不過對我嚟講就係一個好大嘅視覺刺激,我馬上聯想起琴晚細表姐最尾嘅一下輕點,哩一下就好似係我下體刻下印記咁,只要一望到相關緊嘢,就會醒起指頭輕觸嗰剎嘅刺激感,扯到恆一恆。

但係哩啲聯想又可以喺只係我自己嘅多想,咁先至令我進退兩難。

扯到恆一恆咁食麵,嗰種滋味真係唔好受,不過細表姐始終都係好似唔肯放過我,食麵食到雪雪聲,就同佢琴晚啜嘅聲相似,佢似乎仲留意到我偷望佢咁,含住啲麵線仰頭望住我,哩個畫面...我自問都算係正人君子,你見我冇將佢就地正法就知,不過此情此景,仲點可能唔心邪,依家我成個腦都係細表姐淫褻嘅畫面......仲有少少期待佢今晚會唔會再夜襲我......

不過依家先係上午,有排都未到今晚......

食完之後,大表哥就話帶我地去周圍行吓,我老母話想睇特產嗰啲,瘋狂掃貨帶返比香港啲fd,我就真係麻麻地,情願去行吓小食檔攤咁,一爭之下,大表哥就建議我地兵分兩路。

我老母又好撚醒咁搶住要大表哥陪佢行,一來覺得男人可靠啲,二來仲可以叫佢幫手拎嘢。而對住於我嚟講,我都好糾結,因為我心裡的確暗暗地想同細表姐單獨相處嘅機會,但又礙於琴晚嘅嘢,令我忐忑不下。

我老母見我無乜反應,即刻拉走咗大表哥,待我反應過來,佢地已經行到老遠,消失在人群中,咁依家就淨返我同細表姐兩個人了......
Live
屌你 慢撚到
捉佢入公廁啦屌
幾好睇,有冇邊個明星似小表姐? 代入感會高啲。
希望係真。真人真事

快出文啦,屌得少呀
屌你,下一段你同我立即入佢中路,長啲先出
live
又live左
留名
我宜家都扯到恆一恆 好難受
一篇甜故比人推左一半但主角波邊都未掂到
係咪史上第一個

考第一中出女神
end先屌到呀圓

哩個係神作無疑
一篇甜故比人推左一半但主角波邊都未掂到
係咪史上第一個

考第一中出女神
end先屌到呀圓

呀圓 一段過無詳細寫過程
但好好睇
今晚起埋出埋到第二朝先好停,唔該樓主
on9 鄉下點會講普通話 一定係講鄉下話
幾好睇,有冇邊個明星似小表姐? 代入感會高啲。
希望係真。真人真事

快出文啦,屌得少呀

何必扼殺大家嘅幻想空間呢
on9 鄉下點會講普通話 一定係講鄉下話

大人係講鄉下話 啲普通話仲要再難聽啲
但後一輩佢地有書讀 所以識講普通話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞