【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
野外
留名
留名
幾時再有文
留名
褲已除 快出文
留名
留名
留名
留名
留名
留名
於是,我地一行四人又坐住架桑拿車岀發,今次嘅組合照舊,只係大表哥就換成咗細表姐,算令我有返少少心機,起碼都有個靚女可以望吓。

車程上,又係大人係前座自己傾計,咁我同細表姐就坐後座,我地兩個開始都冇乜點講嘢,我借啲依望一望佢,又望下風景咁。

嗰兩個大人真係好似忘記咗我地嘅存在咁,由於後座太靜嘅關係,而且細表姐又唔知點解好似靜咗好多咁,所以就由我嚟開話題......

「大表哥,怎麼不一齊來?」我求其搵啲嘢問吓,但其實我一啲都唔在意。

「他要回學校去,沒空啊~」細表姐今日扎嘅係馬尾,佢回答我嘅時候,由背對住我望岀窗外轉頭過來,嗰條馬尾就跟住係空中飄逸。

細表姐從來都唔係散發住好華麗氣質嘅人,相反佢嘅一切打扮都好簡樸,偏偏就係咁先突顯到女人個份原汁原味純天然無添加嘅自然美。好多女人都唔明白哩個道理,以為撻得愈多pat粉就愈女神,根本就大錯特錯。

「上學嗎?」我接著問道。

「當然不是啦,哈哈!他那麼大還會是學生嗎?」細表姐抿嘴一笑,而我亦立即知道我猜得偏離太多。

「那麼他......」

「他是老師,要上課啊!」細表姐接著又道。

唔 撚 係 掛!我即刻諗起大表哥個look,係丁點兒教師相都冇,得罪講句我仲以為佢係耕田耕到大,原來鄉下都有書讀,仲要做埋老師,我當堂對大表哥改觀,真係人不可貌相,但我又點諗到人不可貌相嘅又點止大表哥一個。
嚟個快既
「不...不是吧!他...他是老師!?」我仲係未接受得到,好驚訝咁問。

「你幹嘛這個表情?太誇張啦吧!哈哈!」細表姐比我誇張嘅表情逗笑,雙目打轉了一圈又道:「喔!我明白啦,你以為我們全都是耕田的是吧!?」

「...」我被她一語道破,心裏一驚,怕的是細表姐會不會誤會以為我瞧不起他們。

「哎呀!你真的這樣想!」細表姐扮嬲咁伸手叉住我條頸,仲滿臉笑容咁。

咁我當然唔會任由魚肉,自然就係會反抗...不過係車廂咁狹窄嘅地方,搞到咁大動作,手腳上嘅身體接觸自然在所難免。

細表姐嘅皮膚唔止睇落好似嬰兒肌膚咁,掂落去仲好滑好有彈性。唔單止咁,反抗嗰陣我仲唔小心咁撞到佢對車頭燈,但係對燈比好厚嘅奶罩保護住,所以實際上係感覺唔到d乜,不過對我嚟講已經相當刺激,又開始扯扯地。

而細表姐應該係玩得太投入,完全冇為意到佢對嘢係咁撞落我隻手到......打吓鬧吓不經不覺就到咗山腳,我地四個人就落咗車。

我一落車就呆咗,如果你以為佢地所謂嘅行山,係有條路比你行,咁就真係大錯特錯,因為座山生滿哂係我半個人咁高嘅雜草,係我仲諗應該點樣行嘅時候,大舅父就係車尾拎咗把鐮刀岀嚟...我心諗...唔洗玩到咁大掛...
live左
live
留名跟進
live
野戰?
份洞未
留名
真人真事定故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞