【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
快撚啲
屌你下一遍好扑野啦吓
出得好慢
仲未肯仆野
留名
今日早餐唔再係喺屋企煮,而係岀去食,大表哥今日放假話要帶我同老母岀去行吓,而細表姐當然都係跟埋嚟。

大表哥帶咗我去間羊肉麵好岀名嘅鋪頭仔,講明鄉下地方,啲設備就一定簡陋,而且仲好撚多烏蠅飛嚟飛去,好撚嘔心。

係我仲驚緊食完會唔會痾嘅時候,大表哥已經幫我地揸哂fit落單,直接叫四碗羊肉麵。

我地搵咗角落嘅四人位坐,細表姐坐咗係我對面,老母坐我隔離,大表哥坐我斜對面。我不時都會細表姐對望到,但雙目只係接上一剎,我就頂唔順嗰份壓力,借啲依望其他嘢避佢眼神。

係哩啲靜靜地嘅moment,大表哥又準備打破沉寂......

「家輝,你還記得嗎......」大表哥嘅奸容,佢未講哂句嘢我都大慨估到佢想講嘅內容。

我無岀聲,只係表現岀一個無奈嘅表情,咁當然我唔係認真啦,我都唔係咁小氣。

「你小時候剛來這裡的時候,哭著說要回香港~」大表哥果然又搵我開刀,重提舊事,哩件事仲要我啱啱嚟嗰陣已經講過。

「大表哥,你已經講過了......」雖然係咁,但哩啲醜事真係提幾多次都覺得肉酸。

「是嗎?那麼你要走的時候,一直抱著小表姐哭,說捨不得,你~又~記~得~嗎?」大表哥不甘示弱,又再挖多件陳年柒事岀嚟。

不過我對哩件事又係完全無印象,點解我以前可以咁多柒嘢。我望向細表姐,見佢臉上一紅,而老母就陰陰嘴笑,就知件事應該係真,根據哩件事睇嚟我以前應該都係好痴細表姐。btw 我都係頭一次見細表姐怕羞嗰樣,都幾閉月羞花,討人憐愛。

「是...是嗎...」我依家嘅情況,就好似畀人㩒住個口揸賓周咁,毫無還擊之力。

「還有啊...」大表哥炒熱氣氛,自然停唔口係咁講。

「聰哥,你不要再講了!」細表姐用力扭掐大表哥嘅手臂,故作生氣的樣子,即使如此,她生氣嘅時候依然散發一種獨特嘅氣質。

還有,「聰哥」係細表姐對大表哥嘅稱呼嚟。

「哎喲!巧巧!夠啦,我不說啦,快放手!疼死人啦!」大表哥吃痛之後,唔敢再講落去,不過估唔到細表姐係可以鎮得住大表哥。
仲未肯仆野

扑野
Love左
不過唔夠喉
其實啲劇情係幾好睇
係衰咗喺個甜同短字姐

樓主加油
留名
Zzzzzzzz
live左
快馬加鞭
第一次追甜故追左三日都可以咁健康

分分鐘1001都未揸到波

乜仲算健康咩
最主要係慢
最主要係慢

抱歉 我盡緊力打 手速有限 萬分抱歉
劇情唔好發展得太快
咁先有真實性
屌又live左,文呀!!!
細表姐好正 太淫賤反而好假
劇情進展慢慢來啦,但唔該寫快啲
Live咗
文呢
追到live 我以為自己睇緊gay 故
成二十幾頁 連波皮都沒hi 到 晚晚都係比人劣鳩
仲描寫得幾咁仔細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞