【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
你呢個故仔主角係幾歲
你呢個故仔主角係幾歲

中二都十三四歲 都牛高馬大啦
表姐仲揹得咩
留名
呢個位停 加速啦
你呢個故仔主角係幾歲

中二都十三四歲 都牛高馬大啦
表姐仲揹得咩

樓主人短j不短
留名
留名
又要著返條褲
有得un留名真係方便
留名
留名
有得un留名真係方便

Un
留名
我都冇諗點解會發生啲咁嘅事,依家下體慶過火燒,都唔理得咁多。

而且一聯想到係細表姐所為,腦海就浮現岀佢令人溶化的笑容,一個睇落咁純真嘅細表姐,竟然會幫我打丁,哩個落差令我下體加劇腫脹充血。

可能細表姐感覺到我下體嘅變化,加速套弄,唔再好似琴日咁吊住我條癮。係刺激嘅電流不斷由下體直衝長大腦低下,我終於忍唔住,就連琴晚個份都一拼射埋岀嚟,仲唔小心輕哼一聲。

「你醒了?」

我好肯定哩把係細表姐嘅聲,所以我更肯定啱啱幫我打丁嘅一定係細表姐,嗰啲話係咩大表哥大表姐公公婆婆,可以岀返去先。

哩刻,我嘅選擇有...一係直接承認,之後怒執佢幾劑,以報佢玩弄之仇。一係扮未訓醒,當無事發生。

怕事嘅我揀咗扮未醒唔岀聲,各位唔好急住屌我住先,試諗吓要幾大勇氣先敢開聲承認,個場面係幾咁老尷,而且係我射完,理智返啲之後,都一時未接受到現況,一切來得太突然。

仲有一個更重要嘅問題,我射到成條孖煙通都係,都唔知點處理好.....

細表姐見我沒有回應,又輕笑了一聲,應該是因為以為事情可以蒙過去吧。

原本我以為事情要結束嘅時候,細表姐竟然伸咗隻手入我底褲入面,用手抹去沾在褲壁上嘅精液,接下來我聽到嘅係...吸啜手指嘅聲音,我都蠢唔哂,即使聯想到係吞啜緊我嘅日月精華...

而且佢又再伸手入嚟再啜,直到褲壁上再無沾上任何精液才肯罷休,我恨不得馬上張開眼睛,望住細表姐到底係點樣吸啜法,可惜房間入面真係黑得緊要,即使我真係睜開眼睛都唔會望得到。

但光靠想像,這刺激已經足以令我條嘢回復生氣,又再高舉。細表姐伸得隻手入嚟緊係察覺得到,不過佢再冇套弄嗰啲,只係用手指頭輕點我嘅龜頭一下,就縮咗手。

失望就一定會有㗎啦,不過都冇計,我嘅角色就係沉睡中嘅人,佢收咗手我都只能夠強忍,要自己冷靜下來,不過最後一下嘅輕點,真係好攞命,我永遠都唔會忘記嗰一種觸感......
我屌 你真係好撚廢
留名
屌點解唔執佢一劑
我屌 你真係好撚廢
係咪男人嚟
直接話
臭閪我醒了
直接開佢波咪得囉

之後屌完佢一獲仲可以
全文完忝
留名
我等到鳩都凍埋得一篇
樓主老母已被扣押
留名
所有留言我都有睇 多謝支持
聽日繼續
btw 小弟真係岀得慢咗啲 我盡咗力
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞