【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
快啦屌樓豬,顧下我條丁既感受
樓主中二已經咁虧
快呀
男女同訓已經覺得假
仲要揹埋?
直播
有類近情節o既h漫 巴打有興趣可以search下 夏あそび 如月群真
有類近情節o既h漫 巴打有興趣可以search下 夏あそび 如月群真

有中文更加好
留名
留名

有中文更加好

未睇過 寫哂先search
得一篇會唔會太少
留名
得一篇會唔會太少

打緊 手機打係慢啲
負評出得太慢
2016年出到2017年
係騎上去嘅前一刻,老實講我係有幻想過緊貼住細表姐玉背嘅觸感,不過一上到去就發現完全唔係個回事,靚女都係人,都係會岀汗,幻想一下兩個人岀汗岀到件衫都濕哂,再痴埋一齊個種感覺...簡單啲講,下次叫你波友打完波之後攬到實一實,你就會明。

但係一個人攰起上嚟,有得抖下就乜都唔理,不過細表姐孭住我走起上嚟自然就會吃力啲,腳步都冇咁穩,哩刻我啲男子氣慨先開始湧岀嚟。

btw 我都知各位巴打一定覺得我好廢,不過邊個未細嗰過,依家都算係迷途知返,就求各位巴打放過小弟同在下老母。

「我可以啦表姐,讓我自己走吧~」我嚷著要下來,始終我亦不好意思要她繼續揹我了。

「才一陣子,你真的可以嗎?」細表姐側頭問道,但仍不肯把我放下來。

我呆一呆,因為細表姐側頭嗰吓,我先意識到原來我同佢嘅臉係湊到咁埋,佢清澈且烏黑嘅大眼睛注視住我,好似透過佢嘅眼睛就可以睇得到佢內心純樸嘅靈魂,使我耳根發熱。

「當...當然可以啦...放我下來吧。」

落到地下,對腳好似拖住鉛球咁,行步路都吃盡奶力,不過唔知點解好想係細表姐面前逞強,所以之後我都冇再喊過攰,一直撐住,終於行到墓前......

然而掃墓嗰啲都冇乜特別,不過值得一提嘅係,個墓地選址真係好屈,係對住一大片好綠嘅農田同高山,一直望到盡頭都係綠野,我諗真係得鄉下先搵到嗰咁嘅地方。

掃完搞完一大輪,見時候都唔早,我地就沿原路落山,上到車幾乎昏迷,眼前啲畫面又係充滿住雪花。
籤甜甜甜
下半旗致哀
說好的賓洲頂背脊呢
冇野戰打派全年膠
冇野戰打派全年膠

你派得比樓主啦
都上返車啦
十頁啦連波都未揸到
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞