【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
留名
留明
留名
留名
留名
留名
加速呀
我要打丁呀
留名
有J打未
好凍啊
留名
Lm
LM
有文未呀樓主 好辛苦呀
留名
到了清晨六點多,晨光透過窗口照射到房間裡,和夜晚分別極大,而這道晨光喚醒睡夢中的我。我緩緩睜大眼睛,當堂畀眼前嘅畫面嚇咗一嚇,係我面前嘅竟然係細表姐精緻嘅臉龐,唔止我地兩塊臉之間嘅距離都係得個五六厘米,望住緊閉嘅眼簾上嘅睫毛,感覺到打喺我臉上溫暖嘅呼氣,真係有錫落去嘅衝動。

當然,我又係得個想字,根本唔會敢做,一切嘅衝動都應該只不過係青少年對性嘅好奇而已...不過仔細咁望一望細表姐嘅雙唇,既淡紅又濕潤,連唇紋都顯得淺薄具有條理,而且嘴角還微微上揚,似是好夢正甜似的.......

「你醒了?」細表姐一臉渴睡的,以極其懶散的聲線問道。

「是...是啊...」不過我覺得咁樣嘅佢都幾可愛,或者係我自己偏好啲有少少懶洋洋feel嘅女仔。

看到這種表情後,我更加不覺得昨晚的事是細表姐所謂,應該是我偷窺後才發的綺夢吧...但感覺又未免過於真實吧...

「怎麼那麼早起床啊?」

「太光了,睡不下去了。」

「睡不慣嗎?」

「還好吧。」

「那起床吧~他們應該在做早飯了。」

我仔細一聽,外面果然傳來各種不同的聲音,看來其他人應該早就醒了。

「好吧。」我應道。

待細表姐下床後,我先偷偷檢查褲浪位置有否留下什麼痕跡才起床,免得尷尬。

而早餐,只不過係一碗淨麵,無乜特別,好淡味。我亦相信大家都係想聽重甜,而唔係想聽我形容碗麵點淡法。係食麵個陣我聽到今日嘅行程係好似話上山掃墓,公公婆婆就話咩咁耐先返嚟,一定要拜吓祖先咁喎。

對於我嚟講真係惡夢,事關我平時都冇乜點運動,唔洗變大肥仔都全因天生優良嘅新陳代謝系統...不過路還是要走,山還是要行。
留名加速
加速
雖然今日暖左,但除左褲都係好凍
快少少得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞