【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
加油!
加油!

多謝
我抹乾個頭之後,就走咗入細表姐間房,就咁睇真係冇乜特別,只有一張好殘舊嘅木書枱,小衣櫃同一張靠牆嘅單人床。不過就無任何污糟嘅感覺,相反係有種好簡約好整齊嘅感覺,果然細表姐係唔同啲,簡直係一道清泉。

我二話不說就上咗床扮吓瞓,廢事一陣等埋細表姐返嚟,一齊上床仲老尷。我攤係張床到,不自覺就諗...細表姐咁靚女,身材又好,個性格仲好似都幾平易近人咁,唔知有冇拍過拖呢...唔知哩啲鄉下地方仲係唔係好傳統,一嚟就係結婚冇拍拖哩家嘢呢...

諗諗吓...細表姐仲可能係處子之身添...我愈諗愈心邪,張床咁細,話唔定仲會抽到水...回憶今日見到嗰對晃動嘅兩團肉球,我某處又再急速膨脹起來。

「你那麼快洗完啦!?」細表姐毫無先兆的闖進房內,嚇得我頓時鳩縮,始終夏天薄被,很容易被發現。

「對...對呀...你進來不敲門喲?」我有點糊言,而且側過身來面向牆壁,免得某處高舉於人前。

「哎喲!這裡是我的房間啊弟弟,我回自己房間幹嘛要敲門啊!?」當然細表姐只係講笑咁嘅語氣,不過都使我頓時語塞。

「你進去一點啊,你都霸了大半位置,我怎麼睡呢?」

此時,我先見到她身裝束,一件鬆身半透白t,奶罩約隱約現,下身穿著超短嘅鬆身褲,一對光滑嘅蜜大腿呈現眼前,雖說不是長腿,因為佢本身個子就不高,但光滑無瑕,蜜糖膚色加上甜美面孔,真是一絕,看得我心臟亂跳。

「那我關燈啦~」細表姐見我靠牆一移後,便關燈了。

登時,四周漆黑一片,那令人心悸的畫面亦隨之消失,但取而代之的是,我聽見了細表姐的呼吸聲,很輕很輕的。由她躺下床來的一刻,彷彿就連她的體溫都能隔空感受到。這是我第一次同其他女仔同床,估唔到個種感覺係咁奇妙。

可能你地會覺得我誇張咗,但係鄉下環境真係靜到你唔信,好似郁下手指頭都會有聲聽得到咁。不過重點唔係哩樣,依家咁難得大好機會,只要等到佢訓著,咁我就可以借機抽下水,個諗係咁諗,但到有機會嘅時候,可能我都係敵唔過心理關口,唔敢落手。

係等待期間,青少年對性好奇嘅心,一直慫恿我去窺探一下細表姐嘅身軀,那渾圓嘅兩乳掌握在手,任意揉搓嘅感覺到底係點,但另一方面,當然就係怕佢突然驚醒,之後下半生係牢獄中執番梘,進行菊花爆破工程。

不過老實講,我份人其實好淆底,所以講多了都只不過幻想,而且最失敗嘅係,係睜眼同閉眼都係一樣黑嘅環境下,我竟然等到真係瞓著咗......不過接下來嘅事,更令我意想不到......
褲已除
如來神推
文呀樓主
文呢?
.不過接下來嘅事,更令我意想不到......

過咗一陣,我feel到佢瞓著咗,我伸出左手細細力咁喺佢心口上遊走。佢冇反應,我已經成功咗一半。身為一個好奇心旺盛嘅男人,我一直想知,到底女仔私處嘅陰毛,喺咁青春嘅時期,到底發育到咩程度?
喺我任意揉捏嘅時候,我右手慢慢咁除佢條熱褲落嚟,始終安全第一。我細細力咁開發西部,等等,有啲唔妥。我伸個頭過去睇下,仆街!鳩嚟嘅!?

鳩都縮埋
留名
文呢
好正!
夜啲岀多篇
啱睇嘅正評支持下 多謝
等到下年
各位巴打新年快樂
文仲打緊 盡岀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞