【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
留名
屌你碌鳩又熱又凍
仲唔知要凍幾鳩耐
文呢
19頁都未扑 細表妹等我嚟啦屌
留名
留名
文呢你老母
黎黎去去都係打飛機 其實係自己打ff細表姐玩你碌鳩
就係咁,哩夜就過去,係瞓醒個陣,其實我都有啲老尷,唔知點面對好,我亦唔知夜襲完我嘅細表姐又會對我點...

我仲未諗好哂所有嘅應對方法,細表姐已經醒咗,我冇好似琴日咁面對住佢嚟訓,而係仰睡面向天花,因為我真係唔知點面對,更加唔知細表姐知唔知我嗰陣其實已經醒咗。

「早啊,弟!哎,你幹嘛一早就望著天花板發呆呀?」細表姐氣定神閒地道,就好似當咩事都冇發生過咁。

佢咁嘅表現,真係令我有一刻懷疑琴晚我係咪又係發春夢,佢又真係可以當冇事發生㗎喎......

「無...無什麼...」既然佢都當無事,咁我都扮無事算,唔通我走去督爆佢再叫佢找返琴晚條夜襲數咩...而且話哂成件事最得益嘅人根本係我。

「昨晚...睡得不好嗎...」細表姐關心的問道,神色上似乎亦帶著一絲疑惑。

我當堂打咗個凸,佢哩一句到底係純粹普通嘅關心,定係係到試探緊我呢?

不過都係個句,各位巴打唔好諗住我會一口氣承認再瘋狂怒執十幾劑,因為係氣牆上我係明顯輸蝕比細表姐,就係琴日行山嘅事,佢咁照顧我,我雖然對她親近,但心裡亦同時帶著幾分敬意,所以下意識都係覺得扮唔知係好啲。

「不...不...挺好的...」我支支吾吾地應道。

「那就好啦,我就怕你不習慣陌生床。」細表姐一直都係望住我講嘢,而我就一直避開佢嘅眼神,搞到好似係我作賊心虛咁。

「不...不會啦...哈哈...」我以兩聲假笑掩蓋心中嗰份不踏實感。

「我還怕...我睡覺時很霸道的...」細表姐湊近我嘅耳邊接著說:「怕會弄到你~」

細表姐...到底係咪暗示緊啲咩...定係佢係認真咁講...唔通係講者無心聽者有意?正常做完琴日嘅嘢,說話上推會避諱一下,但係細表姐好似完全冇,我真係唔知佢嗰心諗緊乜...

「你臉都紅了,嘻嘻。」細表姐好似作弄完我咁偷笑,之後又道:「我昨晚...真的有踢到你嗎?」

「沒有沒有...」我都知自己廢,畀人食住上,不過我諗邊嗰係現實遇到咁嘅情況,一樣都會好似我咁,諗就凶狠,做就碌撚。

「那就好啦,那麼起床吧,吃早餐去~」細表姐擦一擦眼,仲伸咗個懶腰,驕人嘅上圍直接撐開咗啲被。

「你...你先去吧,我多...多躺一會再起...」其實係我目睹哩一切又扯咗旗,為免佢發現先咁講。

細表姐打量一下我全身,然後笑道:「好吧~」
有得扑野未呀
仲未扑得
留名
到1001分分鐘連波都未渣到 on99
無撚用

Agger

Agger

睇thisav渣飽佢

有劇情不知幾正
留名
文呢
你地誤會晒樓主喇, 樓主用心良苦咁幫我地練持久力, 時熱時冷你都咪話冇料到
你地誤會晒樓主喇, 樓主用心良苦咁幫我地練持久力, 時熱時冷你都咪話冇料到

個短字我就真係誤會左

個短字我就真係誤會左

如果有機會開新post嘅 我劃走個短字
萬分抱歉 我落手寫之前以為會係短故
留名
真人真事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞