【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
冇野戰打派全年膠

你派得比樓主啦
都上返車啦

乜有得派膠咩依家仲?
屌 孭住果陣都可以抽下水掛
到底幾時先有野睇
下次標明純愛FF故唔該
今日活動真係令我體力透支,上到車就好想瞓,但係架車一直浪吓浪吓,我個頭就跟住搖來搖去,根本瞓唔到。

細表姐又好眼利咁察覺到我睡意濃郁,於是就話:「想睡嗎?」

我沒有回答,只是擺岀一副疲倦的樣子。

佢微笑咁拍一拍自己嘅膊頭道:「借給你睡吧~」

你問我點解佢對我好似咁好咁,我都唔知,如果依刻硬要我解釋,可能係見我細個,或者係本身佢地幾個表兄弟姐妹都係咁親切,所以先咁掛。

有靚女肯借個膊枕比你,仲邊有拒絕嘅理由......

不過我真係虧到即刻瞓著咗,直到返到屋企先講醒。

自從今日嘅事,我下意識咁親近細表姐好多,就連晚餐個陣大表姐都問我做乜痴到細表姐咁實,係咪貪人靚女咁,但當然只係講笑咁講。

就係咁,哩一日過得好快,轉眼間就上床瞓教,先前同細表姐同床,都會有種莫名嘅緊張感,但係依家已經無咗哩種感覺,對住細表姐唔再有任何唔自在嘅感覺,哩個都係令我特別親近佢嘅原因。

關燈之間,細表姐好溫柔咁同我講咗聲晚安,黑暗嘅環境令我好快就瞓著,不過意想不到嘅事情...又再發生...

無錯...我係朦朧中又感覺到有一雙手撫摸我的下體,技巧一如的純熟,似乎把我所有的敏感帶都知得一清二楚,頭端不斷打圈,還加上輕柔的撫掃,以最輕的力道為我帶來最大的刺激感,最重要的是那雙手不再是隔著籃球褲,而係已經伸咗入嚟,只係隔著孖煙通。

嗰雙手根本唔滿足淨係玩弄條嘢,另一隻手仲向下游,搓揉睾丸,係咁強大嘅刺激感之下,我意識到我一定唔係發咩綺夢,係細表姐...佢竟然趁我瞓教個陣套弄我條嘢!
加速
快呀樓主
lm
屌你唔係呢個時候等下話
留名
伸咗入去仲要隔底玩
直接玩鳩啦

快啲啦樓主
條野凍哂喇屌
喂 屌...

快撚D 啦
留名
留名
完?
屌 岀文未呀

lived
出文未啊

榨得出篇文未呀?
不如純愛ff算啦甜得咁慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞