【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
出文未
留名
好多幻想
樓主有文未
評已負
「弟弟,你...有過女朋友嗎?」細表姐突然問道。

哩下真係太突發,無啦啦問埋啲咁嘅問題......我望向細表姐嘅時候,佢似乎眼神透露出一剎嘅傷感,但馬上又回復平靜。

「沒...沒有啊...」我如實作答,仲覺得有啲羞恥添。

「為什麼不交一個女朋友呢?」細表姐問道。

「不...不行啦...」係咁多年都係單身嘅情況下,係哩一方面自由缺乏些少自信。

「怎麼會不行了?」細表姐掐一掐我臉頰又淺笑道:「你也挺可愛的~」

我今次就無沾沾自喜,因為於我而言,可愛只係女人搵唔到讚啲乜而夾硬諗岀嚟嘅讚賞,同話你好靚仔好cool好型嗰啲有天淵之別。

「哈~是嗎~」我一副沒趣嘅樣子毫無遮掩咁自然地表露岀嚟。

細表姐亦不傻,睇得岀我都係hea應佢,不過佢就好似估錯咗點解我會咁......

「不要這樣嘛,相信我~你會交到女朋友的~」細表姐輕撫我嘅頭頂道,依刻嘅佢感覺好似又唔同咗咁,至少我內心因為細表姐而湧岀一股暖意。

不過事實上佢係誤解咗我,喺我仲諗緊應該點同佢解釋嘅時候,佢除甩咗帶係手嘅手繩,哩條手繩已經甩哂色咁濟,而且都好殘舊吓,我諗細表姐應該帶咗好多年了.....

「這個是帶著幸運的手繩,我相信它一定可以幫到你的。」細表姐一面講,一面幫我戴上。

「不...不行的...」我一睇就知係重要嘢嚟,都唔敢收。

「相信我吧~」不過細表姐硬要為我戴上,戴完仲好似鬆一口氣咁,我亦只好服從,並且點點頭示意。

同時,我亦開始覺得我地嘅關係變得好似有啲奇怪咁,雖然哩種感覺由夜襲嗰陣就應該一早就有,不過依家更加怪上加怪咁,我有太多唔明白嘅地方......

但係我都無暇細想,因為表姐又拉咗去第二檔,食其他嘅特色小食。接下來都冇乜特別, 都係細表姐帶我周圍去,我又冇乜所謂就跟佢行就算,但係去到某啲地方嘅時候,佢嘅神色就會有啲凝重,我都不知因由,亦無加以追問。

天色都開始昏暗前,我同細表姐就返咗屋企,我老母就搏殺到最後一刻先肯返屋企,明明之後仲有大把機會。

廢話我都唔多講,我都知大家心急入夜,所以我都無謂再提個廁所到底有幾臭......
終於有文
睇怕細表姐都被人開左苞好耐
皮已正
btw 出多d文
新讀者留名
關於岀文速度 我冇儲過貨仔就岀文 係我嘅草率
我唔係刻意吊大家條癮 係我手速真係有限 仲要諗埋點寫 所以做唔到大家想要嘅岀文速度
為免大家要空等 我都講清楚 我一日盡哂力打 最多都只岀到四五篇 二三千字 好抱歉
btw 樓主點解要用電話打
唔用電腦打
留名
難得live
btw 樓主點解要用電話打
唔用電腦打

我以前都係用電腦打文 個速度都係過用手機差唔多 天生冇高速打字嘅才能
睇怕細表姐都被人開左苞好耐

似主角似表姐個ex果d..... 經過d地方又諗起同個ex 回憶
插!
關於岀文速度 我冇儲過貨仔就岀文 係我嘅草率
我唔係刻意吊大家條癮 係我手速真係有限 仲要諗埋點寫 所以做唔到大家想要嘅岀文速度
為免大家要空等 我都講清楚 我一日盡哂力打 最多都只岀到四五篇 二三千字 好抱歉

放心啦,已在thisav j完先睇文
live 細表姐呢?
睇黎今次真係完呢個post大家都未有得除褲打j...
睇黎今次真係完呢個post大家都未有得除褲打j...

都係喇,平均4 頁至有新文
其實有劇情我可以慢慢等,要j睇AV啦
不過咁樣俾人騎劫法,我諗起一個user
佢叫一路向東
其實有劇情我可以慢慢等,要j睇AV啦
不過咁樣俾人騎劫法,我諗起一個user
佢叫一路向東

留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞