【甜短故】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚

1001 回覆
438 Like 148 Dislike
文呀 屌

究竟係咩噴飯問題,講得未?

有咩唔同?

出岀 一個下面個山頂督住上面座山個屎忽 一個冇

我都係睇到一樣喎

http://chardb.iis.sinica.edu.tw/meancompare/51FA/5C80
除左褲幾日,條j好凍
「看來你很想要我服侍你阿~~」

我突然震了一下,望著細表姐.....

「真的可以?」

樓主出文我咪服侍你囉!

仲要講幾耐先到夜晚
仆你個街,變左遊記
第三晚未呀屌
等到丁都凍啦

出岀 一個下面個山頂督住上面座山個屎忽 一個冇

我都係睇到一樣喎

出 岀

見到了 但打起字嚟無乜點理
影響大唔大?
live左
加速
係鄉下睇緊呢個故好有feel
利申 我係同輩最大 冇呢啲經歷
幾好呀 一黎就屌唔過癮
係鄉下睇緊呢個故好有feel
利申 我係同輩最大 冇呢啲經歷

兜咁大個圈講自己有兩個表妹
屌男主角可唔可以主動啲,man啲
留名
屌,呢個故令我諗返起我好似係表姐張床到打過丁
「你記得小時候說過,如果我18歲還沒有男朋友,你要當我的男朋友嗎?」

細表姐淡淡的說出這一句話,可是在我旁邊的大叔就遭殃了。

「對不起對不起...」

我把口裡的肉碎都噴在大叔身上,細表姐卻大笑不止。

「你這傻瓜,只是逗你玩而已。」

「哼!」

我深深不忿,所有事情都隨她步調走。

惡魔在我腦袋閃過。

啪一聲巨響,

不是下體和下體的激烈衝突。

是細表姐的胸圍帶被我扯起來,再狠狠的彈回去。

「你這小色胚!」細表姐嬌羞的表情,令我的巨龍昂然向上。

「我色色的事,還會很多耶...」

我把細表姐拖到附近的洗手間,示意要她好好服侍我的巨龍。在惡臭的環境下,享受細表姐的高超口技...

「難受嗎?但是不懲罰妳,很難去跟各位巴打交代,他們褲子都脫了幾天,JJ都凍傷了,妳於心可忍!?」

「對....對不.. 對不起..」
一邊用口含著我的巨龍,一邊跟各位巴打道歉。

「大聲一點!」

巴打們對不起!

Btw樓主乖乖地快啲出文啦
呢個故令我諗起同表哥同床,臨入夢鄉前表姐幫手整一整張床,打到我條丁 呢個回憶
「表弟,你有錢在身嗎?我忘記帶錢,你能先付嗎?」細表姐一路摷袋,一路慌慌忙忙咁對住我。

「我沒有錢在身……」我諗住返呢啲窮鄉僻壤唔會有咩野買到,加上又未返過大陸,所以我跟本冇兌到人民幣,老母又同大表哥走左去買手信,睇怕呢鑊我都要賣屎忽找數……

「你們是沒錢付嗎?」串燒檔老闆突然開口。我同細表姐兩個人四目交投,你眼望我眼,我甩到細表姐嘅眼神充滿住憂慮。

「沒緊要啦」老闆突然哈哈大笑。聽到呢句,件事睇黎又有轉機。估唔到係呢個窮鄉僻壤入面,反而有返幾分人情味。正當我望返老闆,想同佢講聲多謝既時候……

老闆又接住話:「2串牛肉串4毛錢,這個小姑娘讓我爽一爽,我再送你們3串雞肉串,好不?」

我聽到依句,再望一望老闆嘴角淫賤嘅笑容。唔得,我唔可以畀清麗脫俗嘅細表姐落入眼前呢個滿身汁臭,衣著老土嘅淫賊手上。無理由我連細表姐嘅波都渣唔到嘅時候,細表姐隻豬就係我眼前白白畀咗人。

喺呢個時候,我拎出我嘅男子氣慨,同老闆講:「老闆,我賣菊花給你,你放過我表姐吧。」我望住細表姐,細表姐對眼充滿住感激之情,個口郁郁下,好似想同我講野咁,但又欲言又止。

但唔理點,我都唔可以畀任何人侵犯我細表姐,啱啱我先同細表姐交換完口水,細表姐已經係我嘅人,我要做一個負責任嘅男人。話唔定,細表姐見完我俾個變態佬蹂躪完,可能今晚會可憐我,抱住我瞓,到時我個背脊又可以食細表姐波餅呢?

然後我就慢慢除低我條褲……然後老闆講左句:「如果第三晚都冇得屌細表姐嘅話,公公、婆婆、大表哥、大表姐、細表哥一齊輪姦細表姐,而二舅、三舅就同樓主你玩中出十連發啊!」然後老闆就將巨龍狠狠咁插入樓主菊花之中,市集之中頓時響起連番哀號。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞