今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
lm
on9,好彩今日唔知醒冇去考mock

有人去佢ig挑機
但佢好似嬲嬲豬block晒啲人
屌笑撚死 補佢班中學雞係咪堂堂聽佢講念力
屌,在場
'唔好信!!7個月後你地返來喊住搵我,我會原諒你地'
屌你老母都on99

https://soundcloud.com/saberhusband/diu-nei
this

屌我笑撚到停唔到

可以繼續笑
有fd去左考 同佢食飯佢屌左成晚鬼
可以繼續笑!等我用念力屌撚死你哋呢班仆街冚家剷
題外話 想問下呢個組織搞既mock今日係第一日開始?
我都想學念力讀書
大學生可唔可以報?
痴撚線
做乜撚
比佢秒block
lm睇故
咪撚玩啦星河
曾幾何時都報過佢地mock
完全無用,所有skill用不上
佢上堂乜乜tips star無個中
之後又鳩吹中咗,其實只係中d範圍,範圍係指會出校園問題,社會問題etc,之後用龍一二三四答(龍一二三四只不過係普通駁論果d格式)
大佬啊我都tip中啦
我同幾個朋友上足曬佢D3
考完同放榜之後都屌到十仔爆d skill old school無撚用,到呢家都憎到十仔爆
十仔 真係多撚謝伏我地啊
徐如林!
動如雷霆!
上啊真田!
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%8C%83%E6%B5%A9%E6%8F%9A
上維基已經有呢條柒頭既大全啦
CE年代 十仔係幾威水
不過一野比PCHAN收左皮
到左而家DSE年代
PCHAN好似又撈得唔係好掂
真係風水輪流轉
有冇叫你地做殊樂畢比
上年去過個mock
個陣都覺得好痴線
係到咩風火山林

Reading, paper3 出啲從來未見過嘅題型話今年出硬
真係人唔笑狗都吠啦

仲要話就話免費
一百蚊按金我畢完業十鳩幾個月先有得攞番
仲要黑口黑面

間垃圾上到去見到成個live班得一個學生
你話笑死唔笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞