今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
更好笑係上到黎都仲有人表現到係信

算喇,由佢喇,救唔番

https://www.facebook.com/allstareducation/posts/1190170927732230

https://www.facebook.com/allstareducation/posts/1190170927732230

我都係自己做功課睇哂d資料先相信
其實果日我都半信半疑
但志再無壞又聽下
無壞又試下放個銀係個頭度
點知真係痴住左又幾得意
所以唔會係魔術因為我真係親身試過

我又抱住一試無壞心態又唔洗錢
報左果個course

打手定?

有無 discovery 條片link?

之前報左名,昨天有工作人員聯絡我話黎緊有堂上定唔知咩

我無條link ar, 不過好似星河個FB有
真係有人信
d中學生有冇腦
其實果日我都半信半疑
但志再無壞又聽下
無壞又試下放個銀係個頭度
點知真係痴住左又幾得意
所以唔會係魔術因為我真係親身試過

我又抱住一試無壞心態又唔洗錢
報左果個course

打手定?

有無 discovery 條片link?

之前報左名,昨天有工作人員聯絡我話黎緊有堂上定唔知咩

我無條link ar, 不過好似星河個FB有

https://youtu.be/MRMbP1A5d4E
尋日我都睇左
真係有人信
d中學生有冇腦

我好好奇你話我地無腦前,你又有無了解過,睇過科研證據,理性分析

小朋友,呢D文睇吓就算啦。
呢D文唔係用嚟警世,唔係用嚟教精你
呢D文純粹係一個人出名後用黎幫佢打飛機。
呢D故就同古代劉邦既斬白蛇起義一樣,成功後先作故吹捧
佢成功咗,咪一舉一動都與眾不同囉
假如失敗,咪叫抵死囉
最重要係,假如佢失敗就直程唔會有呢D文幫佢打飛機

小朋友,呢D文睇吓就算啦。
呢D文唔係用嚟警世,唔係用嚟教精你
呢D文純粹係一個人出名後用黎幫佢打飛機。
呢D故就同古代劉邦既斬白蛇起義一樣,成功後先作故吹捧
佢成功咗,咪一舉一動都與眾不同囉
假如失敗,咪叫抵死囉
最重要係,假如佢失敗就直程唔會有呢D文幫佢打飛機

換一群朋友交一交
你對朋友真係好
學專注力有咩壞?我即場覺得有少少用喎
屌痴撚晒線
兩年前份mock雖則都鳩鳩地但無學念力
利申 補過 可能嗰陣都係痴咗線先去補佢

Same here 同你經歷一樣
我用投資打個比喻,
有人叫你買1376然後同你講實會發達,然後你懷疑嗰陣,佢同你講我都係想有錢齊齊揾,再係咁2比啲數據你扮理性分析⋯⋯(你估你未學過睇得明?)

呢個故仔係咪好面善呢?網上一堆叫比賭馬tips既人做緊咩?

Professor教我投資第一件事就係唔好信呢個世界有咁大隻上蛤乸隨街跳,我真係識"Brain power"我重要去補習?咪玩啦!上面巴打都識講,過大海好過。

成功無咩捷徑,努力學習比較快。

Bending the spoon?富迪啊?
星河教育係商業機構
佢既目的接近不言而喻

我無意評價佢既英文教學
但係一去到念力,透視
我就想查清楚到底係真有其事
定係拎住魔術招搖撞騙

btw如果真係有得學透視
佢開五萬蚊一堂都一大堆鹹濕佬爭住去報
唔洗sell比中學生

搵一堆收左錢媒出黎玩魔術呃人報course,係我可以得出最合理既結論

同意, 呢d tricks係咁堅就一早拎左james randi個100萬美金啦
其實又無人拎住支槍叫大家去報名
信既,唔使錢,咪去見識下囉
nothing to lose
唔信既,咪繼續唔信,俾心機溫書囉
留名
上面個幾個希望你地係打手 唔係既話真係
自己諗下佢講d野係真既 佢要發達點解唔學其他巴打講去賺錢 要幫人(救世 ) 點解唔去大學做研究 寫份paper 反而走黎教dse學生點考個試
其實點解我想去試?因為我真係相信無野無可能
歷史上,一開始無人信地球是圓的,然後有科學家發明出電燈、飛機、電腦、iphone...
馬雲一開始要搞阿里爸爸,問24個好朋友,有23個人笑佢on9,淨返1個,都只係唔表態
我唔敢話十仔一定會成功,世界上「馬雲」都唔會好多個,但如果唔試錯過左,我會覺得好可惜

古希臘人一早知
你估你會係第一個試?
歷史上,一開始無人信地球是圓的,然後有科學家發明出電燈、飛機、電腦、iphone...
馬雲一開始要搞阿里爸爸,問24個好朋友,有23個人笑佢on9,淨返1個,都只係唔表態
我唔敢話十仔一定會成功,世界上「馬雲」都唔會好多個,但如果唔試錯過左,我會覺得好可惜

古希臘人一早知
你估你會係第一個試?你覺得吸銀仔如果有助自己考試 吸份marking scheme 落你個頭到

古希臘人一早知
你估你會係第一個試?你覺得吸銀仔如果有助自己考試 吸份marking scheme 落你個頭到

無錯,諗下點應用都好正,
超強記憶力都仲話有用,念力係咪可以sense到份marking scheme內容諗起都爽
呢條過街老鼠好多打手,多到你唔信,佢既信用係零,完全唔信得過
我自己補過佢結果出到黎fail 左,係靠retake 補第二個先上返岸,所以我就好憎呢條仆街,睇到佢依家咁真係好心涼
佢唯一教到我既就係以後做人小心D ,避免左好多消費陷阱
無野既,你信咪報下,將溫書d時間用黎練念力囉
留名
留名待笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞