今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
koten 垃圾屎 送都唔補
一開始以為係潮文
點知係新聞
信佢果d 記住笑撚到最後拎住張5** cert 影相俾我地睇
咩漫畫

魔術師偵探
之前以為係故,點知係真
留名
上報
不要問,只要信
笑到肚痛,仲出黎獻世
追完個post
點解會有人信仲大大聲上黎講
G5都ok 不過樣衰
上面個幾個希望你地係打手 唔係既話真係
自己諗下佢講d野係真既 佢要發達點解唔學其他巴打講去賺錢 要幫人(救世 ) 點解唔去大學做研究 寫份paper 反而走黎教dse學生點考個試

留意下佢地嘅會員編號,我見到大多數都係7字頭打後
你班“叻仔”,
自己無見識都算,仲要扮有智慧。
有同學當日在場,本人都在場,親身體驗過,無興趣咪唔好報,又唔會少塊肉,硬食俾你地問候人地全家,真喺忍你地唔撚住!
喺個社會裡面,只要有任何人和事比你地更加優秀,更加突出,你地都只會攻擊,仲要只會言語攻擊,除咗開個版扮曬有型,又以為自己好叻咁喔。同學肥啲你地又吠、阿sir唔靚仔又吠、唱歌好聽但唔靚女又吠、拍戲好但唔夠你高又吠,無見識無智慧無禮貌,乜撚都無,學咩人扮有料?
國外一直都有關於提高專注力的訓練,國內亦有最強大腦,訓醒未啊“叻仔們”?
koten喺神化又大脾氣,但喺堅有料。nixon喺on9,但喺有料。
你地呢?咪剩喺得把聲

大家留意下話信個d打手ac都係7字頭既新user

緊係以為故喇屌
咁撚荒謬之說 仲要係香港
點知原來係真
緊係以為故喇屌
咁撚荒謬之說 仲要係香港
點知原來係真

笑死上面話信果d唔係打手的話我諗真係要驗下智商
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞