今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
其實果日我都半信半疑
但志再無壞又聽下
無壞又試下放個銀係個頭度
點知真係痴住左又幾得意
所以唔會係魔術因為我真係親身試過

我又抱住一試無壞心態又唔洗錢
報左果個course

你咪撚戇鳩啦
痴銀仔?用臉油痴嫁炸戇鳩
我今日晏就係屋企冇野做條條Fing
我醒起個個乜鳩念力痴銀仔
我隨手打開銀包拎個2蚊銀出黎
用力痴一痴 就痴住左
念你老母閪力咩

你講野都幾粗下
人地又有片又有証明
我都係本住無壞個心態試下都比你用哂d生殖器官黎回應,你會唔會激動左d呢
你咁多面油去痴住個銀仔係面度不如用下clean & clear啦
其實果日我都半信半疑
但志再無壞又聽下
無壞又試下放個銀係個頭度
點知真係痴住左又幾得意
所以唔會係魔術因為我真係親身試過

我又抱住一試無壞心態又唔洗錢
報左果個course

你咪撚戇鳩啦
痴銀仔?用臉油痴嫁炸戇鳩
我今日晏就係屋企冇野做條條Fing
我醒起個個乜鳩念力痴銀仔
我隨手打開銀包拎個2蚊銀出黎
用力痴一痴 就痴住左
念你老母閪力咩

你講野都幾粗下
人地又有片又有証明
我都係本住無壞個心態試下都比你用哂d生殖器官黎回應,你會唔會激動左d呢
你咁多面油去痴住個銀仔係面度不如用下clean & clear啦

想問打手仲請唔請
1個post幾錢?
無野既,你信咪報下,將溫書d時間用黎練念力囉

正常人都唔信啦
留言話信個d,一係就打手,如果唔係,比佢地入到u真係浪費,完全無智慧
臨考之前先學點樣讀書

古希臘人一早知
你估你會係第一個試?你覺得吸銀仔如果有助自己考試 吸份marking scheme 落你個頭到

無錯,諗下點應用都好正,
超強記憶力都仲話有用,念力係咪可以sense到份marking scheme內容諗起都爽

我都唔係打算學念力 ,如果在場有聽,其實係提升專注力

古希臘人一早知
你估你會係第一個試?你覺得吸銀仔如果有助自己考試 吸份marking scheme 落你個頭到

無錯,諗下點應用都好正,
超強記憶力都仲話有用,念力係咪可以sense到份marking scheme內容諗起都爽

我都唔係打算學念力 ,如果在場有聽,其實係提升專注力

專注力咁差要訓練既話,你係去睇醫生檢查有冇過度活躍症而唔係跟補習啊sir學專注力
你班“叻仔”,
自己無見識都算,仲要扮有智慧。
有同學當日在場,本人都在場,親身體驗過,無興趣咪唔好報啰,又唔會少塊肉,硬食俾你地問候人地全家,真喺忍你地唔撚住!
喺個社會裡面,只要有任何人和事比你地更加優秀,更加突出,你地都只會攻擊,仲要只會言語攻擊,除咗開個版扮曬有型,又以為自己好叻咁喔。同學肥啲你地又吠、阿sir唔靚仔又吠、唱歌好聽但唔靚女又吠、拍戲好但唔夠你高又吠,無見識無智慧無禮貌,乜撚都無,學咩人扮有料?
國外一直都有關於提高專注力的訓練,國內亦有最強大腦,訓醒未啊“叻仔們”?
koten喺神化又大脾氣,但喺堅有料。nixon喺on9,但喺有料。
你地呢?咪剩喺得把聲啰!
你班“叻仔”,
有同學當日在場,本人都在場,親身體驗過,無興趣咪唔好報啰,又唔會少塊肉,硬食俾你地問候人地全家,真喺忍你地唔撚住!
喺個社會裡面,只要有任何人和事比你地更加優秀,更加突出,你地都只會攻擊,仲要只會言語攻擊,除咗開個版扮曬有型,又以為自己好叻咁喔。同學肥啲你地又吠、阿sir唔靚仔又吠、唱歌好聽但唔靚女又吠、拍戲好但唔夠你高又吠,無見識無智慧無禮貌,乜撚都無,學咩人扮有料?
國外一直都有關於提高專注力的訓練,國內亦有最強大腦,訓醒未啊“叻仔們”?
koten喺神化又大脾氣,但喺堅有料。nixon喺on9,但喺有料。
你地呢?咪剩喺得把聲

你指你個金主k. oten啊?[369] 睇過睇過
殘體都打埋出黎,賺死你啦, 5 毫一個comment ,k. oten又請你做打手 賺到笑
你班“叻仔”,
你地呢?咪剩喺得把聲

殘體都打埋出黎,賺死你啦, 5 毫一個comment ,k. oten又請你做打手 賺到笑

你班“叻仔”,

我地唔識欣賞。
你慢慢教啦下,最好成間轉型教呢d,放心啦總有學生既我諗。

但咁既智慧,就真係入唔到u啦
你班“叻仔”,
你地呢?咪剩喺得把聲

拎個破產天王仲要連教書專業操守都冇既人黎講優秀呢兩個字???

K.Oten你請番黎既人俾番啲能力好嗎 定破產請唔起啊?

拎個破產天王仲要連教書專業操守都冇既人黎講優秀呢兩個字???

K.Oten你請番黎既人俾番啲能力好嗎 定破產請唔起啊?

樓主你紅漏左個字
K.Oten你下次俾多少少錢啦

打手比人激一激就現曬型 專業啲好嗎?
唔係嘅話又點值人地比$0.5你

btw你Up咁多有撚用?
你睇一睇間野嘅前科先啦垃圾
又全攻型收音機
又垃圾飛行Degree

成間野根本就係水班學生去補
你信代表你係智障同無腦
你咪Zip入被到不理世事咁FF自己係最優秀嘅人囉

佢唔會係KOten請既打手
因為分分鐘係佢自己重有錢請打手咩
你班“叻仔”,

唔好偷換概念
國外有科學根據既專注力訓練
係練唔到透視同念力返黎

如果個課程淨係訓練專注力
但唔堂堂正正宣傳
走去搞咩念力腦電波透視
你叫人點唔質疑佢?
屌,唔講唔知原來破產佬仲係補習界
你班“叻仔”,

唔好偷換概念
係練唔到透視同念力返黎

但唔堂堂正正宣傳
走去搞咩念力腦電波透視
你叫人點唔質疑佢?

唔知你有無聽到講解啦,我都唔係想學透視,如果係學念力學超能力我都唔會報。我有興趣學嘅原因只係想提升專注力同學習能力,幫助考好個DSE

而對於你所講嘅透視念力,我相信係存在,如果你有睇過星河 FB 果幾條片。我就唔信十仔可以聯同 National Geographic 同埋 Discovery Channel 做假
你班“叻仔”,

唔好偷換概念
係練唔到透視同念力返黎

但唔堂堂正正宣傳
走去搞咩念力腦電波透視
你叫人點唔質疑佢?

唔知你有無聽到講解啦,我都唔係想學透視,如果係學念力學超能力我都唔會報。我有興趣學嘅原因只係想提升專注力同學習能力,幫助考好個DSE

而對於你所講嘅透視念力,我相信係存在,如果你有睇過星河 FB 果幾條片。我就唔信十仔可以聯同 National Geographic 同埋 Discovery Channel 做假

講多無謂 你都係番火星啦
你班“叻仔”,

唔好偷換概念
係練唔到透視同念力返黎

但唔堂堂正正宣傳
走去搞咩念力腦電波透視
你叫人點唔質疑佢?

講多無謂 你都係番火星啦

特登睇下個2條片, National Geographic 個條我就覺得係真都冇咩出奇, 但係入面完全冇證明到呢d萬中無一嘅能力可以練返黎, 用一個不相干嘅例子去暗示你training嘅極致可以去到咁已經係誤導啦
Discovery Channel 個個網上大撚把人話佢fake 就算係真,都唔等於可以練到,亦都同專注力無關

送多條link
http://hd.stheadline.com/culture/culture_content.asp?contid=143766&srctype=g
 上世紀七十年代,以色列的蓋勒(Uri Geller)聲稱擁有超能力,他經常上電視節目,表演念力扭曲湯匙,引起全球轟動,史丹福兩名心理學專家對蓋勒進行測試,竟然都給騙倒了。結果,最後由一名叫做James Randi的魔術師,憤怒地用魔術手法把蓋勒的超能力把戲逐一拆穿。奇怪的是,蓋勒至今仍活躍於娛樂界,不時參與《下一個蓋勒》等「超能力比賽」活動。

蓋勒近年聲稱,他不否認魔術能做到他做的效果,也承認自己有時使用了魔術,不過,他的話有如魔術般狡詐:「但我可沒說過自己沒有超能力。」近年他不再強調超能力,反而聲稱自己是一個「神秘客」。他有一次回答兒童提問說:「好吧,如果你要問我,那我告訴你,不要學超能力,好好讀書,考進大學,完成自己訂下的目標,這才是你應該做的事。」
不如比錢跟個魔術師學下"預言"個marking scheme好過啦
好撚多打手
笑撚到仆街
成班撚屌話人迷信
隔離曼德拉效應個postd人又信到十足十
人地唔信又屌人唔接受新野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞